Yardım Türknet vadettiği hızı veremiyor

Dwayne

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
542
1754417374819.webp
70 mb diye aldım bu interneti yarısını bile veremeyecek kadar kötü kaç tane destek kaydı açtım hepsinde de zorla çözüldüye getirip durumu destekleri kapattılar boş beleş test yaptırdılar adam yolladık dediler arıza için o da gelmedi tamir ettik dediler ortada tamiri yapan adam yok nasıl bu hızı yükseltebilirim yoksa bunuda değiştirip başka birine geçicem anlayan bilen birisi yardımcı olsun

Hat değerlerini atsana bi

Benim 1000mb var yarısı yok, benim sorunum daha büyük :D Türkcell süperonline

İnternet konusunda baya başarılıyız knk ne diyim
Burundi'de bile 100 mbps üstü internet var dünyanın en fakir ülkesi olarak geçmesine rağmen. Erdal Arıkan 5G'nin temelini atan ve en önemli kişi olmasına rağmen Türkiye'de 5G'nin olmaması zaten internet konusunda 1990'lardan farkımız olmadığını gösteriyor

Burundi'de bile 100 mbps üstü internet var dünyanın en fakir ülkesi olarak geçmesine rağmen. Erdal Arıkan 5G'nin temelini atan ve en önemli kişi olmasına rağmen Türkiye'de 5G'nin olmaması zaten internet konusunda 1990'lardan farkımız olmadığını gösteriyor
Yok biz daha suriyeli müslüman kardeşlerimize internet vercez bizde çok ya

Eyyyyyyyyyyyyy emir sen kimsin ya sagpoksgakopgsaopksgakpogas
Türksatın şu herkesde olan siyah modemleri varya ondan vardı 100mbs laptop modeme temas ediyor 40 mbs en son fiber bağladılar beyaz bi modem geldi sorunsuz şuan da o siyah modemdeyken arıyorum adamları 500 pingle oyun oynuyorum diyorum adam modemin üstündeki tuşa 10 saniye basın diyo ben bilmiyom reset atmayı ya ** sövdüm adamlara baya en son eve 2 kişi geldi baktılar modeme değiştirdiler 1 gün sonra

Türksatın şu herkesde olan siyah modemleri varya ondan vardı 100mbs laptop modeme temas ediyor 40 mbs en son fiber bağladılar beyaz bi modem geldi sorunsuz şuan da o siyah modemdeyken arıyorum adamları 500 pingle oyun oynuyorum diyorum adam modemin üstündeki tuşa 10 saniye basın diyo ben bilmiyom reset atmayı ya ** sövdüm adamlara baya en son eve 2 kişi geldi baktılar modeme değiştirdiler 1 gün sonra
Eyyyy emir sen kimsin ya ben evime özel hat çektirmiştim :D Ttnetin 16lık paketi vardı vdsldi sanırım turbobitten 16 indirme başlatıp saniyede 30u geçmiyor diye ttnete şikayet etmiştik dolaptan eve kadar hat çekilde fiber geldiydi eve :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Saniyede 400 500 kb/s ile gta4 indirdiğimi bilirim

Benim 1000mb var yarısı yok, benim sorunum daha büyük :D Türkcell süperonline
en azından seninki donmaz 500 de benimki cortluyo kullanılmıyo benimki daha büyük sorun

siyah modem dediğin şumu
1754419761830.webp

Hat değerlerini atsana bi
nasıl bakılır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,739
Üyeler
184,973