Dwayne
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 542
16 mbps internetim var, 7 mbps üstü göremiyorumBenim 1000mb var yarısı yok, benim sorunum daha büyükTürkcell süperonline
İnternet konusunda baya başarılıyız knk ne diyim16 mbps internetim var, 7 mbps üstü göremiyorum
Burundi'de bile 100 mbps üstü internet var dünyanın en fakir ülkesi olarak geçmesine rağmen. Erdal Arıkan 5G'nin temelini atan ve en önemli kişi olmasına rağmen Türkiye'de 5G'nin olmaması zaten internet konusunda 1990'lardan farkımız olmadığını gösteriyorİnternet konusunda baya başarılıyız knk ne diyim
Yok biz daha suriyeli müslüman kardeşlerimize internet vercez bizde çok yaBurundi'de bile 100 mbps üstü internet var dünyanın en fakir ülkesi olarak geçmesine rağmen. Erdal Arıkan 5G'nin temelini atan ve en önemli kişi olmasına rağmen Türkiye'de 5G'nin olmaması zaten internet konusunda 1990'lardan farkımız olmadığını gösteriyor
Arayıp bölgene gelen total mbpsi sorsana bakalım Türk Telekomun bana dediğini mi diyecekler sana daBenim 1000mb var yarısı yok, benim sorunum daha büyükTürkcell süperonline
din kardeşlerimiz (müslüman değil)Yok biz daha suriyeli müslüman kardeşlerimize internet vercez bizde çok ya
Eyyyyyyyyyyyyy emir sen kimsin ya sagpoksgakopgsaopksgakpogasYok biz daha suriyeli müslüman kardeşlerimize internet vercez bizde çok ya
Türksatın şu herkesde olan siyah modemleri varya ondan vardı 100mbs laptop modeme temas ediyor 40 mbs en son fiber bağladılar beyaz bi modem geldi sorunsuz şuan da o siyah modemdeyken arıyorum adamları 500 pingle oyun oynuyorum diyorum adam modemin üstündeki tuşa 10 saniye basın diyo ben bilmiyom reset atmayı ya ** sövdüm adamlara baya en son eve 2 kişi geldi baktılar modeme değiştirdiler 1 gün sonraEyyyyyyyyyyyyy emir sen kimsin ya sagpoksgakopgsaopksgakpogas
Eyyyy emir sen kimsin ya ben evime özel hat çektirmiştimTürksatın şu herkesde olan siyah modemleri varya ondan vardı 100mbs laptop modeme temas ediyor 40 mbs en son fiber bağladılar beyaz bi modem geldi sorunsuz şuan da o siyah modemdeyken arıyorum adamları 500 pingle oyun oynuyorum diyorum adam modemin üstündeki tuşa 10 saniye basın diyo ben bilmiyom reset atmayı ya ** sövdüm adamlara baya en son eve 2 kişi geldi baktılar modeme değiştirdiler 1 gün sonra
en azından seninki donmaz 500 de benimki cortluyo kullanılmıyo benimki daha büyük sorunBenim 1000mb var yarısı yok, benim sorunum daha büyükTürkcell süperonline
siyah modem dediğin şumuTürksatın şu herkesde olan siyah modemleri varya ondan vardı 100mbs laptop modeme temas ediyor 40 mbs en son fiber bağladılar beyaz bi modem geldi sorunsuz şuan da o siyah modemdeyken arıyorum adamları 500 pingle oyun oynuyorum diyorum adam modemin üstündeki tuşa 10 saniye basın diyo ben bilmiyom reset atmayı ya ** sövdüm adamlara baya en son eve 2 kişi geldi baktılar modeme değiştirdiler 1 gün sonra
nasıl bakılır ?Hat değerlerini atsana bi