Yardım Türknet vadettiği hızı veremiyor

Arayıp bölgene gelen total mbpsi sorsana bakalım Türk Telekomun bana dediğini mi diyecekler sana da
Beni şimdi şunlarla uğraştırma. Ben daha çok Samsung'un başını şişirmekle meşgulüm.

kardşeim burası muhabbet yerimi ya yardımcı olun ya başka yerde konusun

• Hahaha
Reaksiyonlar: Neo|
en azından seninki donmaz 500 de benimki cortluyo kullanılmıyo benimki daha büyük sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siyah modem dediğin şumu Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nasıl bakılır ?
192.168.1.1 den ? Hat değerlerini bul orda. Snr margin vs yazar o sayfanın fotoğrafını at.

kardşeim burası muhabbet yerimi ya yardımcı olun ya başka yerde konusun
Canımın içi arıyorsun şikayet ediyorsun vaat edilen hızları sunamıyorlar diye aa pardon türknette bunu yapamazsın çünkü onlar ALABİLDİĞİN KADAR HIZ diye reklam yapıyor. Türknettekilerle görüşüp ya hız değişimi için yardım alacaksın yada paket değişeceksin zaten iki yolun var başka yolun yok sorununu biz nasıl çözelim

Ne çektin be yavrum
Bir monitör aldıydım, 14 gündür evimden alınmasını bekliyorum. 34 inch g8 OLED. Yurtiçi kargo da 32" üstünü götürmüyor. 2 kere 49 inch iade ettim. Böyle tasam olmadı 😂 Günde bir kere müşteri hizmetlerine soruyorum😂 ama geçen cumartesi THH'ye verdim. İade her türlü olacak da benim paramı niye işgal ediyorlar

Bir monitör aldıydım, 14 gündür evimden alınmasını bekliyorum. 34 inch g8 OLED. Yurtiçi kargo da 32" üstünü götürmüyor. 2 kere 49 inch iade ettim. Böyle tasam olmadı 😂 Günde bir kere müşteri hizmetlerine soruyorum😂 ama geçen cumartesi THH'ye verdim. İade her türlü olacak da benim paramı niye işgal ediyorlar
Dönüşüm kardeşim dönüşüm senin para şuan bir şeylerde dönüşüme kullanılıyor işleri bitsin verirler aaa

Canımın içi arıyorsun şikayet ediyorsun vaat edilen hızları sunamıyorlar diye aa pardon türknette bunu yapamazsın çünkü onlar ALABİLDİĞİN KADAR HIZ diye reklam yapıyor. Türknettekilerle görüşüp ya hız değişimi için yardım alacaksın yada paket değişeceksin zaten iki yolun var başka yolun yok sorununu biz nasıl çözelim
paketi arttırdılar işte kardeşim 70 e çektiler gelen hız bu bilmiyorsan niye buraya geldinde yorum yaptın o zaman

paketi arttırdılar işte kardeşim 70 e çektiler gelen hız bu bilmiyorsan niye buraya geldinde yorum yaptın o zaman
Madem vaat ettiği hızı veremiyorlar aboneliği sonlandıracaksın zaten 2 ihtimal var 1 altyapı kabloların yüzünden kayıp yaşıyorsun ki @TyShame onu öğrenmeye çalışıyor 2 sana gelen hızı limitlemişler burası senin alanın değil herkesin alanı nereden kimi kovuyon yardım ettik işte yapacakların belli

Türkiyede bir ben internet sıkıntısı çekmedim herhalde vodafone red box kullandım fena değildi superonline geçtim mükemmeller

192.168.1.1 den ? Hat değerlerini bul orda. Snr margin vs yazar o sayfanın fotoğrafını at.
1754420833906.webp
hangi kısımda

Türkiyede bir ben internet sıkıntısı çekmedim herhalde vodafone red box kullandım fena değildi superonline geçtim mükemmeller
Nasıl başardığını anlatır mısın dünyanın en çekmeyen operatöründen dünyanın en sansürcü operatörüne geçip hiçbir sorun yaşamadığını merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri