13PRO MAX e diji batarya takılır mı

egefitness

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
94
hocalarım elimde yurtdışı bi 13 pro max var yakın zamanda bataryayı yenileyeceğim çoğu yetkili servisi aramama rağmen yurtdışı cihaz olduğu için destek veremeyeceklerini ilettiler bu yüzden çakma batarya dışı bi şansım yok sizce diji batarya taksam donma takılmalar olur mu? Daha iyş bir seçenek var mı?

hocalarım elimde yurtdışı bi 13 pro max var yakın zamanda bataryayı yenileyeceğim çoğu yetkili servisi aramama rağmen yurtdışı cihaz olduğu için destek veremeyeceklerini ilettiler bu yüzden çakma batarya dışı bi şansım yok sizce diji batarya taksam donma takılmalar olur mu? Daha iyş bir seçenek var mı?
Çakma batarya dışında neden şansın olmasın çıkma orijinal parça alabilirsin.

Hocam ben taktım 11e mükemmel çalışıyor henüz 4 ay falan oldu sanırım ileriye doğru eski bataryadan kötü oluyor diyorlar ama bilmiyorum şu an mükemmel

Deji batarya kötü değil. Fiyatına göre performansı gayet iyi. Daha önce samsung note 4te ve mi9t proda kullandım. Mi9t halen çalışıyor note4ü satmıştım.

Çıkma orijinal batarya takan yerleri tercih et.

Biraz maliyetli olur ama bilindik firmalar var kargoyla gönderim yapıyorsun orjinal parça kullanıyorlar. Genelde tamir videolarında hikaye anlatması ile ünlü bir firma oraya bakabilirsin. Şahsen yan sanayi tercih etmezdim.

Biraz maliyetli olur ama bilindik firmalar var kargoyla gönderim yapıyorsun orjinal parça kullanıyorlar. Genelde tamir videolarında hikaye anlatması ile ünlü bir firma oraya bakabilirsin. Şahsen yan sanayi tercih etmezdim.
Çıkma orijinal batarya takan yerleri tercih et.
hocam bi öneriniz varmı cihaz yurtdışı bilginiz varsa öneri yapma şansınız varmı özelden falan (reklam olmaması için)

Deji Değilde Woyax Vardı Dejinin Premium Ürünlerinin Markasıydı Galiba .

hocam bi öneriniz varmı cihaz yurtdışı bilginiz varsa öneri yapma şansınız varmı özelden falan (reklam olmaması için)
deji takabilirsin knk zaten batarya çıkma orjinali işe yaramaz ekran değilki bu olduğu yerde dursun batarya dediğin şey kullanmassan ölür güvenilir bir serviste deji takabilirsin

Geri