Turkcell şebeke sorunu nasıl çözerim?

Reaksiyon skoru
47
En sonunda delireceğim bu sorundan dolayı. Dostlar normalde istanbuldayım Edirne'ye gidip geldim. Sonra bozuldu şebekem bir daha düzelmedi 2 haftadır. 4.5G hayatta çekmiyor. İnternet 4G olduğunda arada bir kafasına göre çalışıyor. 4G ve şebeke full yazmasına rağmen internet yok diyor. Birçok yerde 3G'de kullanıyorum. Müşteri hizmetlerine yazıyorum. Yok hattınızı güncelledik şunu, bunu yaptık diyor ama çözüm yok ne yapabilirim? Resimde gördüğünüz gibi oklar yanmıyor. Piyasadan 2 3 kat fiyat ödüyoruz üzerine interneti kullanamıyorum. Resimde görürseniz full çekiyor 4g yazıyor alttaki oklarda ışık yok haliyle de internet yok.

Ekler

• 1000046446.webp
    1000046446.webp
    9.2 KB · Hit: 27
Müşteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar belki İnternet ayarlarını sıfırlasinlar ben birkeresinde oyle yapmıştım

Hocam site falan açılmıyor mu?Normalde şebeke varsa İnterneti de olması lazım baz istasyonunda belki sıkıntı olabilir.Edirnenin farklı bir yerinde denediniz mi?
Veya başka turkcelli olanlar İnternete erişebiliyor mu?

Telefonu kapat, 10 saniye sonra aç. Düzelmiyorsa sıkıntı telefonda.

Hocam site falan açılmıyor mu?Normalde şebeke varsa İnterneti de olması lazım baz istasyonunda belki sıkıntı olabilir.Edirnenin farklı bir yerinde denediniz mi?
Hocam Edirneye giderken yolda kesiliyordu. Edirnede hiç yoktu ipsala sınır kapısının dibinde. Dönerken de çok nadir çekti. Mesela her gün kütüphaneye gidiyorum otobüsün rotasında özellikle dikkat ettim tam belli bir yerde şebeke gidiyor ve o bölgede çekmiyor. 3gde çekim daha artıyor 4gde mesela evde arada bir çalışıyor. Yani çekip çekmeme durumu yerine göre değişiyor. Evin orda bu sabah speedtest yaptım 4g full çekiyordu 30+mbps geliyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Erişebiliyor. Evdeyken kuzenin telinde çekiyor bende çekmiyor.

Telefonu kapat, 10 saniye sonra aç. Düzelmiyorsa sıkıntı telefonda.
Durup dururken neden bozulsun ki hocam

Son düzenleme:
Hocam Edirneye giderken yolda kesiliyordu. Edirnede hiç yoktu ipsala sınır kapısının dibinde. Dönerken de çok nadir çekti. Mesela her gün kütüphaneye gidiyorum otobüsün rotasında özellikle dikkat ettim tam belli bir yerde şebeke gidiyor ve o bölgede çekmiyor. 3gde çekim daha artıyor 4gde mesela evde arada bir çalışıyor. Yani çekip çekmeme durumu yerine göre değişiyor. Evin orda bu sabah speedtest yaptım 4g full çekiyordu 30+mbps geliyordu.

Erişebiliyor. Evdeyken kuzenin telinde çekiyor bende çekmiyor.

Durup dururken neden bozulsun ki hocam
Nazar değmiş.

Geri