ttnet altyapısı ile kullanıyorsan türknet daha kötüsaçmaladın 0.5 hızdan 70 e geçtim her ne kadar stabil olmasada internet olmasın ttnet olacagına daha iyi hiçbir güç beni geri ttnet e geçiremez beleş olsa dahi
ttnet altyapısı ile kullanıyorsan türknet daha kötüsaçmaladın 0.5 hızdan 70 e geçtim her ne kadar stabil olmasada internet olmasın ttnet olacagına daha iyi hiçbir güç beni geri ttnet e geçiremez beleş olsa dahi
dediğin şey mantıklı değil türk telekom altyapı veriyorsa zaten onda da aynı alırsınkardeşim 0.5 den 70 e geçtim dedim ya nasıl daha kötü oluyo bu
vermiyo işte ki kardeşim 0.5 diye bir hız seçeneği yokken ben onu alıyorum bana ttneti övme trnin en kötü interneti bunlardadediğin şey mantıklı değil türk telekom altyapı veriyorsa zaten onda da aynı alırsın
tamamen şans işi gibi geliyor bana , 3 arkadaş türknet geçtik. Birimizin alt yapısı 75mbps alıyor diğeri 1000mpbs diye geçti alt yapınız desteklemiyormuş sonraki çalışmalarda yükselticez diyip 100mbps anca alıyor ben 1000mbps nin hepsini alıyorum. Tamamen şans gibiAlıntıyı görüntüle70 mb diye aldım bu interneti yarısını bile veremeyecek kadar kötü kaç tane destek kaydı açtım hepsinde de zorla çözüldüye getirip durumu destekleri kapattılar boş beleş test yaptırdılar adam yolladık dediler arıza için o da gelmedi tamir ettik dediler ortada tamiri yapan adam yok nasıl bu hızı yükseltebilirim yoksa bunuda değiştirip başka birine geçicem anlayan bilen birisi yardımcı olsun
100mbpsAlıntıyı görüntüle70 mb diye aldım bu interneti yarısını bile veremeyecek kadar kötü kaç tane destek kaydı açtım hepsinde de zorla çözüldüye getirip durumu destekleri kapattılar boş beleş test yaptırdılar adam yolladık dediler arıza için o da gelmedi tamir ettik dediler ortada tamiri yapan adam yok nasıl bu hızı yükseltebilirim yoksa bunuda değiştirip başka birine geçicem anlayan bilen birisi yardımcı olsun