Yardım Türknet vadettiği hızı veremiyor

saçmaladın 0.5 hızdan 70 e geçtim her ne kadar stabil olmasada internet olmasın ttnet olacagına daha iyi hiçbir güç beni geri ttnet e geçiremez beleş olsa dahi
ttnet altyapısı ile kullanıyorsan türknet daha kötü

Cs2 de kablo net ile pingim yerlerde benim yarımdan az ping ile yerli oyuncuları işitince utancımdan mikrofon kapalı devam ediyorum. Pİng nasıl ona bakın

dediğin şey mantıklı değil türk telekom altyapı veriyorsa zaten onda da aynı alırsın
vermiyo işte ki kardeşim 0.5 diye bir hız seçeneği yokken ben onu alıyorum bana ttneti övme trnin en kötü interneti bunlarda

Alıntıyı görüntüle70 mb diye aldım bu interneti yarısını bile veremeyecek kadar kötü kaç tane destek kaydı açtım hepsinde de zorla çözüldüye getirip durumu destekleri kapattılar boş beleş test yaptırdılar adam yolladık dediler arıza için o da gelmedi tamir ettik dediler ortada tamiri yapan adam yok nasıl bu hızı yükseltebilirim yoksa bunuda değiştirip başka birine geçicem anlayan bilen birisi yardımcı olsun
tamamen şans işi gibi geliyor bana , 3 arkadaş türknet geçtik. Birimizin alt yapısı 75mbps alıyor diğeri 1000mpbs diye geçti alt yapınız desteklemiyormuş sonraki çalışmalarda yükselticez diyip 100mbps anca alıyor ben 1000mbps nin hepsini alıyorum. Tamamen şans gibi

Aynı modemden hat değerleri şöyle, netspeed :

2025-08-06_17-13.webp

Ben bu modemi aslında beğendim çünkü 5gz tam gelen hızı verebiliyor, 2,4ghz de ise 36 mbits hız veriyor... Aslında modemin sürümü son sürüm ise bi sıkıntı olmaması gerek.

1754489772662.webp

Alıntıyı görüntüle70 mb diye aldım bu interneti yarısını bile veremeyecek kadar kötü kaç tane destek kaydı açtım hepsinde de zorla çözüldüye getirip durumu destekleri kapattılar boş beleş test yaptırdılar adam yolladık dediler arıza için o da gelmedi tamir ettik dediler ortada tamiri yapan adam yok nasıl bu hızı yükseltebilirim yoksa bunuda değiştirip başka birine geçicem anlayan bilen birisi yardımcı olsun
100mbps

Ekler

• IMG_20250805_224430.webp
    IMG_20250805_224430.webp
    13.7 KB · Hit: 7
2,4 ghz wifi deki hız değerleri bu modemde şu şekilde:

2025-08-06_17-28.webp

5ghz wifi de ise tam hızı alabiliyorum ....

Geri