Grafik ayarlarını kurcalamalısın.Merhaba yeni pc topladim ryzen 7600 32gb ram apu olarak kullaniyorum sistemi Gigabyte B650 Eagle AX anakart mevcut bios versiyonu F31 ve update yok pc de sorun nerede olabilir video da ki donuyor
ayarlarım en düşükte başka yol varsa gösterirsen sevinirimGrafik ayarlarını kurcalamalısın.
Grafiği biraz yükselt. Bak sonuç aynıysa biraz daha.ayarlarım en düşükte başka yol varsa gösterirsen sevinirim
Monitörün kaç hertz ? FPS'yi monitör hertzine yakın bir değere sabitlemeyi dene belki işine yarayabilir.Merhaba yeni pc topladim ryzen 7600 32gb ram apu olarak kullaniyorum sistemi Gigabyte B650 Eagle AX anakart mevcut bios versiyonu F31 ve update yok pc de sorun nerede olabilir video da ki donuyor
Önce orta yaptım devam etti sonra yüksek yaptım devam ettiGrafiği biraz yükselt. Bak sonuç aynıysa biraz daha.
hava akışı kasada güzel 50 55 arası çalışıyor işlemciSicakliklar çok yüksek olabilir mi?
evet ama anlık donuyor tüm sistem fps drop gibi değil yaniRyzen 5 7600 mü?
Normaldir.
Onun da vrami var yetişemiyor demek.evet ama anlık donuyor tüm sistem fps drop gibi değil yani
Gigabyte B650 Eagle AX WIFI, Ryzen 5 7600, TR Phantom Spirit SE 120, Patriot cl30 6000mhz, KIOXIA PLUS G3 1TB, 750W bronz psu , 4 kasa fanisisteminin tamamını söylermisin
MSI 750W bronz gen5 olansisteminin tamamını söylermisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PSU nun markası nedir