FSR açsam zararlı mı?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,312
Bazı oyunlarda FSR var ve bunu Ultra Performans modu olarak açınca FPS baya artıyor bunu açmamda bir sorun olur mu ekran kartım AMD olduğu için DLSS kullanamıyorum.

Bazı oyunlarda FSR var ve bunu Ultra Performans modu olarak açınca FPS baya artıyor bunu açmamda bir sorun olur mu ekran kartım AMD olduğu için DLSS kullanamıyorum.
Hayır zararı olmaz.

Hayır neden olsun, zaten kullan diye yapıyorlar

Peki FSR olmadan düşük FPS almam normal mi?
Normal, kartın kas yani saf gücüne bağlı.

FSR Bir Teknoloji, AMD kartlarının satılma sebebi %25 belki de bu teknolojidir. Görüntü kalitesini ne hale getiriyor, denemedim bilmiyorum ama açın kullanın. Daha fazla FPS alırsınız.

Normal, kartın kas yani saf gücüne bağlı.

FSR Bir Teknoloji, AMD kartlarının satılma sebebi %25 belki de bu teknolojidir. Görüntü kalitesini ne hale getiriyor, denemedim bilmiyorum ama açın kullanın. Daha fazla FPS alırsınız.
Yani yetmiyor bunu açmadan 15-20FPS falan alabiliyorum bunu performans modunda açınca 35FPS falan oluyor bir de oyunun grafiklerini de FPS artsın diye very low yapıyorum o zaman 60-65FPS civarına yükseliyor.

Yani yetmiyor bunu açmadan 15-20FPS falan alabiliyorum bunu performans modunda açınca 35FPS falan oluyor bir de oyunun grafiklerini de FPS artsın diye very low yapıyorum o zaman 60-65FPS civarına yükseliyor.
Hangi kart ile hangi oyunu oynuyorsunuz da 15 - 20 fps alıyorsunuz ?

RDR2 de böyle oldu diğer oyunlarda da FPS düşük genelde. Kart Radeon RX 6800XT 256 bit ekran kartı.
En son i3 8300K kullanıyordun değil mi? FSR açarak yükü işlemciye bindiriyorsun. Bunun tam tersini yapmayı dene, yani fsr açmak yerine oyundaki grafikle ilgili olanları fulle.

Geri