GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,388
Ben 18 yaşında elektrikçiyim elektronik bilgimde az çok var kimi alanlarda bana yetecek kadar bilgisayar kurulumu toplaması bakımı sorun gidermesinden vs anlıyorum zamanında 3D blenderdan basit tasarımlarda yaptım öz geçmişimden kazanmış olduğum tecrübelerim bunlar bunların yanı sıra su tesisatındada bobinajdada konteynır kurulumundada çalıştım cnc lazer kesim ve bükümdede çalıştım ama piyasadaki işlere bakınca ve işverenler ile görüşünce bana verebilecekleri maaşın genel olarak asgari ücretten 2-3 fazla olduğunu söylediler ve böylesi emek ve bilgilerle bu kadar maaşlara çalışmak cidden istemiyorum kendi işimi kursam desem dükkan fiyatları zaten ortada elektrikçiyim arızalara gideyim servislere desem piyasa elektrikçi kaynıyor zaten millet kimle başladıysa onla devam ediyor 3D baskı yapayım dedim minecraft üzeri basit tasarımlarla başlıyarak bundada piyasada birçok kişi kendini geliştirmiş bir şekilde bu işi yapıyor zaten ve yine insanlar kimle başladıysa genelde onla devam ediyor alışveriştede cnc freeze lazer vs işlemelere bakıyorum bunlarda hem maliyetli hemde bir arsan dükkanın olması lazım ne yapıcam bilemiyorum hangi işe elimi uzatsam havada kalıyor tavsiyeleriniz nedir