🔥İndirim Fazeon X24F166P 24" 165Hz 5ms IPS Fhd HDMI + Dp PIvot Gaming Monitör 3399 tl

ürün nasıl alınır mı? görüntü kalitesi özellikle nasıl ? öne ve geriye doğru eğme yapılabiliyormu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ürün nasıl alınır mı? görüntü kalitesi özellikle nasıl ? öne ve geriye doğru eğme yapılabiliyormu ?
Üründe herhangi bir problem göremedim.Malzeme kalitesi ortalama bu fiyata asansör olmasıda baya ekstra.Fiyatına göre bence ucuz.Görüntğ kaliteside çok iyi diyemem kötüde değil.

Üründe herhangi bir problem göremedim.Malzeme kalitesi ortalama bu fiyata asansör olmasıda baya ekstra.Fiyatına göre bence ucuz.Görüntğ kaliteside çok iyi diyemem kötüde değil.
Üründe ölü pixel çıktı.Yenisini talep edeceğim.Elime gelen üründe açılmış gibiydi zaten.

Bugün elime ulaştı, genel olarak gayet memnunum. Görüntü kalitesi fiyatına göre yeterli seviyede. Sadece sol alt köşede, çerçeveye yakın bir yerde bir ölü piksel fark ettim ama çok göze batmıyor. Geri göndermekle uğraşsam mı bilemedim ama şu anki haliyle oldukça memnunum.

Bugün elime ulaştı, genel olarak gayet memnunum. Görüntü kalitesi fiyatına göre yeterli seviyede. Sadece sol alt köşede, çerçeveye yakın bir yerde bir ölü piksel fark ettim ama çok göze batmıyor. Geri göndermekle uğraşsam mı bilemedim ama şu anki haliyle oldukça memnunum.

Üründe ölü pixel çıktı.Yenisini talep edeceğim.Elime gelen üründe açılmış gibiydi zaten.
https://www.testufo.com/ghosting girip ekrandaki ufoları telefonla yakından videoya çekip koyma şansınız var mıdır acaba?

Son düzenleme:
Bende de ölü pixel sağ üst köşede çıktı.

Bu üründen 2 tane geldi 2 side bol bol ölü pixelli.hele en sonuncuda 6 tane vardıÜzgünüm bu paraya olmasının sebebi sanırım bu.

Valo CS bide ufak tefek grafik tasarım isleri için alınır mı g65b var da 32" büyük geliyor FPS oyunlarına

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri