BlackHeart
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
27" 2k 180hz Philips evnia monitörüm var, ikinci monitör olarak alınır mı acaba
2. Monitor olarak fazla bile bence al27" 2k 180hz Philips evnia monitörüm var, ikinci monitör olarak alınır mı acaba
Üründe herhangi bir problem göremedim.Malzeme kalitesi ortalama bu fiyata asansör olmasıda baya ekstra.Fiyatına göre bence ucuz.Görüntğ kaliteside çok iyi diyemem kötüde değil.ürün nasıl alınır mı? görüntü kalitesi özellikle nasıl ? öne ve geriye doğru eğme yapılabiliyormu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ürün nasıl alınır mı? görüntü kalitesi özellikle nasıl ? öne ve geriye doğru eğme yapılabiliyormu ?
Üründe ölü pixel çıktı.Yenisini talep edeceğim.Elime gelen üründe açılmış gibiydi zaten.Üründe herhangi bir problem göremedim.Malzeme kalitesi ortalama bu fiyata asansör olmasıda baya ekstra.Fiyatına göre bence ucuz.Görüntğ kaliteside çok iyi diyemem kötüde değil.
Bugün elime ulaştı, genel olarak gayet memnunum. Görüntü kalitesi fiyatına göre yeterli seviyede. Sadece sol alt köşede, çerçeveye yakın bir yerde bir ölü piksel fark ettim ama çok göze batmıyor. Geri göndermekle uğraşsam mı bilemedim ama şu anki haliyle oldukça memnunum.
https://www.testufo.com/ghosting girip ekrandaki ufoları telefonla yakından videoya çekip koyma şansınız var mıdır acaba?Üründe herhangi bir problem göremedim.Malzeme kalitesi ortalama bu fiyata asansör olmasıda baya ekstra.Fiyatına göre bence ucuz.Görüntğ kaliteside çok iyi diyemem kötüde değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üründe ölü pixel çıktı.Yenisini talep edeceğim.Elime gelen üründe açılmış gibiydi zaten.
Ufo testi yapacaksa bunu değil ghosting testini yapmalı. Ayrıca tüm overdrive modlarında test yapmalı ve videoda kamera ile ufoyu baştan sona takip etmeli.https://www.testufo.com/ girip ekrandaki ufoları telefonla yakından videoya çekip koyma şansınız var mıdır acaba?
Bende de ölü pixel sağ üst köşede çıktı.Bugün elime ulaştı, genel olarak gayet memnunum. Görüntü kalitesi fiyatına göre yeterli seviyede. Sadece sol alt köşede, çerçeveye yakın bir yerde bir ölü piksel fark ettim ama çok göze batmıyor. Geri göndermekle uğraşsam mı bilemedim ama şu anki haliyle oldukça memnunum.
g65b satılıksa özelden yazar mısınValo CS bide ufak tefek grafik tasarım isleri için alınır mı g65b var da 32" büyük geliyor FPS oyunlarına