Monitör değiştirmelimiyim?

YasinMKC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,228
Arkadaşlar merhaba bundan 2 sene önce şu monitörü vatandan almıştım. O zaman VA İPS panel ne bilmiyordum markası iyi diye aldık sonra ne kadar dandik bir paneli olduğunun farkına vardım aşırı ghosting vardı ve renkleri hiç dolgun değildi 2 senedir kullandım pek memnun değilim 2700 e alıcı buldum ben 4000 e almıştım sizce değiştireyimmi boşa para israfı olur mu?

Son düzenleme:
memnun değilseniz değiştirin

ghosting var demişsiniz hem o dertten kurtulacaksın hem de ips de renkler daha iyi
Hemde çok fark edilir imlecin arkasından siyah bir gölge geliyor çok net görüyorum

Upp upp

Arkadaşlar merhaba bundan 2 sene önce şu monitörü vatandan almıştım. O zaman VA İPS panel ne bilmiyordum markası iyi diye aldık sonra ne kadar dandik bir paneli olduğunun farkına vardım aşırı ghosting vardı ve renkleri hiç dolgun değildi 2 senedir kullandım pek memnun değilim 2700 e alıcı buldum ben 4000 e almıştım sizce değiştireyimmi boşa para israfı olur mu?

@İsimbulamajim[/U
[/QUOTE]
[USER=136520]@İsimbulamajim
[/USER]
@İsimbulamajim

Kesinlikle geçebilirsin. Eğer bütçe varsa 2k180e geçmeni öneririm. Çağ atlaması yaşarsın.

@İsimbulamajim
maalesef dandik VA lar kadar kotu bir monitor yok. Kalite VA monitorler benim icin IPS den daha iyi olsa da dandik VA lar TN den bile daha kotu. linkini atmis oldugun monitore 6.5k verilmez bence. o paraya daha iyilerini hatta 2k ips bile bulabilirsin .

maalesef dandik VA lar kadar kotu bir monitor yok. Kalite VA monitorler benim icin IPS den daha iyi olsa da dandik VA lar TN den bile daha kotu. linkini atmis oldugun monitore 6.5k verilmez bence. o paraya daha iyilerini hatta 2k ips bile bulabilirsin .
4000 e almıştım hocam keşke almasaymışım çok kötü, hayatımda kullandığım en dandik panel olabilir ciddiyim. TN bile daha iyiydi, kaliteli 1080p ips bir monitör var mı 4500 e kadar bütçe de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,009
Üyeler
186,426
Son üye
fodabi23
Geri