Bu durumda iphone 15 alır mıydınız

iphone 15

• al

Oylar: 11 37.9%
  • alma

Oylar: 18 62.1%

• Oy kullanan toplam üye
    29

ejderkatili pantheon

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
10
durumu kısaca şöyle özetliyim elimde bir miktar para var lise son öğrencisiyim ve internetten para kazanabiliyorum, aylık 5-10k bandında
telefonum da iş görmemeye başladı artık değiştirmeyi düşünüyorum samsung ve iphone arasında iphone seçme sebebim al sat ile uğraşan tanıdıklarım iphone un piyasada elden çıkarması daha kolay ve karlı olur tavsiyeleri üzerine. 15 sebebi ise bütçemin az çok o aralıkta olması ve son model bişeye ihtiyacım yok 15 fazlasıyla işimi görür oyun vs. oynamicam zaten

ek bilgi, telefonu en fazla 3 bilemedin 4 sene işimi görmesi için alıyorum ömürlük cihaz olarak bakmayın

Son düzenleme:
16 alabirsen 16 al
durumu kısaca şöyle özetliyim elimde bir miktar para var lise son öğrencisiyim ve internetten para kazanabiliyorum, aylık 5-10k bandında
telefonum da iş görmemeye başladı artık değiştirmeyi düşünüyorum samsung ve iphone arasında iphone seçme sebebim al sat ile uğraşan tanıdıklarım iphone un piyasada elden çıkarması daha kolay ve karlı olur tavsiyeleri üzerine. 15 sebebi ise bütçemin az çok o aralıkta olması ve son model bişeye ihtiyacım yok 15 fazlasıyla işimi görür oyun vs. oynamicam zaten

herkes iphone alma işte marka köleliği falan diyor da bence mantıklı düşününce iphone daha alınabilir duruyor

valal kanka boyut rahatsız etmiyorsa s24 25 ultra falan bak alabiliyorsan boş iş iphone ne şarj tutar ne serin çalışır 13 kullanıyorum 15 te kullandım saçma paralar androıd uygulamalar arada donuyor bile saçma sapan şeyler yaşıyor :D tanıdıkta s25 ultra var adam 2 gün şarja takmıyor telefonu benim tek sevdiğim yanı boyutu yeterli ne büyük ne küçük oyunla işimde yok ztn yedekleme desen onuda yapamıyor androıd olunca wp kendi yedekliyor iosta senin icoludu dolduruyor boşa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oy kullanan arkadaşlar nedenlerini de söylerse çok iyi hala karar veremedim çünkü
yarın telefon değiştirecek olsam 13 ten geçeceğim telefon başka bir iphone olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,481
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri