Yardım Oyuncu koltuğu Hawk mı Zio mu sizce hangisini almalıyım?

Reaksiyon skoru
31
Hawkta Fab v4

Zioda Fabric Deep Black bu ikisinin arasında kaldım önerileriniz var mı?

zioyu 2-3 yıl önce gidip magazada denemiştim ve bana sunger toklugu fazla gelmişti, oturdukca şekil alıp yumuşuyor olabilir ama ilk deneyimim o şekilde idi. oturdugun şehirde magazaları varsa gidip denemen iyi olur , uzun kullanım tecrübeside önemli ama gidip bi kendin denemen daha faydalı olacaktır.

zioyu 2-3 yıl önce gidip magazada denemiştim ve bana sunger toklugu fazla gelmişti, oturdukca şekil alıp yumuşuyor olabilir ama ilk deneyimim o şekilde idi. oturdugun şehirde magazaları varsa gidip denemen iyi olur , uzun kullanım tecrübeside önemli ama gidip bi kendin denemen daha faydalı olacaktır.
Maalesef deneyebilecegim bir mağaza yok sadece vatanda razer falan var

Ben de arıyorum takipteyim. Xdrive'ın uçuk zamları sonrası buradayım. Aklımda zio exvega xdrive markaları var.
Yakınımda exvega mağazası var deneyeceğim. Xdrive yok zio da yok.

Haek hakkında ne düşünüyorsunuz
Olumlu yorumlar kadar olumsuz yorum da vardı ondan listeden eledim. Benim de açtığım bir konu vardı bakabilirsin ne alırsan al hawk alma gibi bir yorum görmüştüm.

Zio güzel gibi çok dolgulu duruyor ama aşırı dolgulu diye rahatsız eder mi bilmiyorum.
arkadaşım da var zio al diyo dediğin gibi çok dolgulu görünüyo ama arkadaşım rahat diyo bilemedim hawk yatıyo kafamda bi abiye önermiştim aldı ve iyi diyo başka bir arkadaşım da hawk almış gelmesini bekliyo ona göre hareket edicem

Ben de arıyorum takipteyim. Xdrive'ın uçuk zamları sonrası buradayım. Aklımda zio exvega xdrive markaları var.
Yakınımda exvega mağazası var deneyeceğim. Xdrive yok zio da yok.
Exvega'yı gidip denedin mi yada deneyecek misin? Çevremde satış noktası yok ama sünger dolgunluğu olarak rahat gözüküyor almayı düşünüyorum.

Exvega'yı gidip denedin mi yada deneyecek misin? Çevremde satış noktası yok ama sünger dolgunluğu olarak rahat gözüküyor almayı düşünüyorum.
Henüz denemedim müsait bir zamanda uğrayacağım.

Ben xdrive mağazına gidip denedim. Xdrive hira çok güzeldi. Anka ile aynı model zaten. Amazonda 8 k şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,348
Üyeler
183,415
Son üye
İsmail.001
Geri