silentflex
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Hawkta Fab v4
Zioda Fabric Deep Black bu ikisinin arasında kaldım önerileriniz var mı?
Zioda Fabric Deep Black bu ikisinin arasında kaldım önerileriniz var mı?
Maalesef deneyebilecegim bir mağaza yok sadece vatanda razer falan varzioyu 2-3 yıl önce gidip magazada denemiştim ve bana sunger toklugu fazla gelmişti, oturdukca şekil alıp yumuşuyor olabilir ama ilk deneyimim o şekilde idi. oturdugun şehirde magazaları varsa gidip denemen iyi olur , uzun kullanım tecrübeside önemli ama gidip bi kendin denemen daha faydalı olacaktır.
Haek hakkında ne düşünüyorsunuzBen de arıyorum takipteyim. Xdrive'ın uçuk zamları sonrası buradayım. Aklımda zio exvega xdrive markaları var.
Yakınımda exvega mağazası var deneyeceğim. Xdrive yok zio da yok.
Olumlu yorumlar kadar olumsuz yorum da vardı ondan listeden eledim. Benim de açtığım bir konu vardı bakabilirsin ne alırsan al hawk alma gibi bir yorum görmüştüm.Haek hakkında ne düşünüyorsunuz
değişik youtubeden videolarını izliyorum hem hawkın hem zionunOlumlu yorumlar kadar olumsuz yorum da vardı ondan listeden eledim. Benim de açtığım bir konu vardı bakabilirsin ne alırsan al hawk alma gibi bir yorum görmüştüm.
Zio güzel gibi çok dolgulu duruyor ama aşırı dolgulu diye rahatsız eder mi bilmiyorum.değişik youtubeden videolarını izliyorum hem hawkın hem zionun
arkadaşım da var zio al diyo dediğin gibi çok dolgulu görünüyo ama arkadaşım rahat diyo bilemedim hawk yatıyo kafamda bi abiye önermiştim aldı ve iyi diyo başka bir arkadaşım da hawk almış gelmesini bekliyo ona göre hareket edicemZio güzel gibi çok dolgulu duruyor ama aşırı dolgulu diye rahatsız eder mi bilmiyorum.
Exvega'yı gidip denedin mi yada deneyecek misin? Çevremde satış noktası yok ama sünger dolgunluğu olarak rahat gözüküyor almayı düşünüyorum.Ben de arıyorum takipteyim. Xdrive'ın uçuk zamları sonrası buradayım. Aklımda zio exvega xdrive markaları var.
Yakınımda exvega mağazası var deneyeceğim. Xdrive yok zio da yok.
Henüz denemedim müsait bir zamanda uğrayacağım.Exvega'yı gidip denedin mi yada deneyecek misin? Çevremde satış noktası yok ama sünger dolgunluğu olarak rahat gözüküyor almayı düşünüyorum.
Uğradığında replylar mısın resimde mi dolgun yoksa gerçekten rahat mı öğrenmiş olurum.Henüz denemedim müsait bir zamanda uğrayacağım.