- Reaksiyon skoru
- 35
Görür görür hayırlı olsun şimdiden.Fazla para koymak istemiyorum.1k yeter soğutucu için. Şimdiye kadar stok kullanmışım bu bile fazlasıyla işimi görür
Görür görür hayırlı olsun şimdiden.Fazla para koymak istemiyorum.1k yeter soğutucu için. Şimdiye kadar stok kullanmışım bu bile fazlasıyla işimi görür
Bu adamı lütfen alın buradan hakkımızı yiyor9800x3dyi 70 derece çalıştırmak hem de tek fanla ne demek ya sinir bozucu.
Seni engellemek istiyorum sırf işlemci yüzündenballıyız biraz. Valla bende şaşırdım ne yalan söyliyim dedim 2 hafta kule tipiyle idare ediyim 95 derece görürse oyunda güç kıssın yapacak bişe yok dedim. Şuan kule tipiyle valo oynuyorum 68-73 arası güç tüketimi artınca ısı artıyor ama valoda ortalama 65-80w arası.
Hocam forumda yenisiniz galiba ama baya bilgilisiniz. Nerden düştü yolunuz buraya?Görür görür hayırlı olsun şimdiden.
Discordda yardım ediyordum millete discordu kapattılar. Bende forumlara daldımHocam forumda yenisiniz galiba ama baya bilgilisiniz. Nerden düştü yolunuz buraya?
Assasins Kingden farklı o X'i boşver King al King 5 borulu X 4 borulu bir boru bir borudur.Hocam forumda yenisiniz galiba ama baya bilgilisiniz. Nerden düştü yolunuz buraya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@sunsemi Fazla soru sordum ama son soru
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE TL-C12C 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Dört saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fan.www.gaming.gen.tr
Bu az önce konuştuğumuz ile aynı soğutucu mu farkı var mı?
İmzaya da renkli yazmışsın hocam sinirim bozuluyor ya
Seni engellemek istiyorum sırf işlemci yüzünden![]()
PuahhahaDiscordda yardım ediyordum millete discordu kapattılar. Bende forumlara daldımDiğer forumlarda da varım ben orada olanlar bulabilir tanıyabilir.
Assasins Kingden farklı o X'i boşver King al King 5 borulu X 4 borulu bir boru bir borudur.
İmzaya da renkli yazmışsın hocam sinirim bozuluyor ya7500F'e Phantom Spirit taktım ben almışken tam olsun diye
![]()
O zaman gerçekten engellerimPuahhahasıcaklık ss leri bulursam atayım
O zaman gerçekten engellerim![]()
![]()
![]()
Ya sabır ya sabır bende işte MX6 alayıp TF7 TF8 alayım sinir bozucusun hocamTermal macunuda vatandan 100tl ye almıştım geçen sene
Ya sabır ya sabır bende işte MX6 alayıp TF7 TF8 alayım sinir bozucusun hocam![]()
Anlıyorum forumda anlayan arkadaşlarda var yardımcı oluruz konu açtığında o işlemciye güzel bi b850 yada x670e alınır. Mümkünse marka al tabi.valla bak thermal grizzly kyronaut almıştım işlemci daha erken geldi diye dandik macun sürüp taktım gerek kalmadı
anakartı değişince kaliteli macunu süreceğim busefer. Bu arada anakarttan anlıyormusun
Çok sağolasın hocam. Hayırlı forumlarAssasins Kingden farklı o X'i boşver King al King 5 borulu X 4 borulu bir boru bir borudur.