Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Bu adamı lütfen alın buradan hakkımızı yiyor :D 9800x3dyi 70 derece çalıştırmak hem de tek fanla ne demek ya sinir bozucu.
🤣🤣 ballıyız biraz. Valla bende şaşırdım ne yalan söyliyim dedim 2 hafta kule tipiyle idare ediyim 95 derece görürse oyunda güç kıssın yapacak bişe yok dedim. Şuan kule tipiyle valo oynuyorum 68-73 arası güç tüketimi artınca ısı artıyor ama valoda ortalama 65-80w arası.

🤣🤣 ballıyız biraz. Valla bende şaşırdım ne yalan söyliyim dedim 2 hafta kule tipiyle idare ediyim 95 derece görürse oyunda güç kıssın yapacak bişe yok dedim. Şuan kule tipiyle valo oynuyorum 68-73 arası güç tüketimi artınca ısı artıyor ama valoda ortalama 65-80w arası.
Seni engellemek istiyorum sırf işlemci yüzünden :D

Görür görür hayırlı olsun şimdiden.
Hocam forumda yenisiniz galiba ama baya bilgilisiniz. Nerden düştü yolunuz buraya?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@sunsemi Fazla soru sordum ama son soru

Bu az önce konuştuğumuz ile aynı soğutucu mu farkı var mı?

Hocam forumda yenisiniz galiba ama baya bilgilisiniz. Nerden düştü yolunuz buraya?
Discordda yardım ediyordum millete discordu kapattılar. Bende forumlara daldım :D Diğer forumlarda da varım ben orada olanlar bulabilir tanıyabilir.

@sunsemi Fazla soru sordum ama son soru

Bu az önce konuştuğumuz ile aynı soğutucu mu farkı var mı?
Assasins Kingden farklı o X'i boşver King al King 5 borulu X 4 borulu bir boru bir borudur.

İmzaya da renkli yazmışsın hocam sinirim bozuluyor ya :D 7500F'e Phantom Spirit taktım ben almışken tam olsun diye :D

Seni engellemek istiyorum sırf işlemci yüzünden :D

Discordda yardım ediyordum millete discordu kapattılar. Bende forumlara daldım :D Diğer forumlarda da varım ben orada olanlar bulabilir tanıyabilir.

Assasins Kingden farklı o X'i boşver King al King 5 borulu X 4 borulu bir boru bir borudur.

İmzaya da renkli yazmışsın hocam sinirim bozuluyor ya :D 7500F'e Phantom Spirit taktım ben almışken tam olsun diye :D
Puahhaha 🤣🤣 sıcaklık ss leri bulursam atayım

Ekler

• AB44009C-1E94-4689-8052-31BD85BA0B10.webp
    AB44009C-1E94-4689-8052-31BD85BA0B10.webp
    74.4 KB · Hit: 16
Ya sabır ya sabır bende işte MX6 alayıp TF7 TF8 alayım sinir bozucusun hocam :D
🤣🤣 valla bak thermal grizzly kyronaut almıştım işlemci daha erken geldi diye dandik macun sürüp taktım gerek kalmadı 🤣🤣 anakartı değişince kaliteli macunu süreceğim busefer. Bu arada anakarttan anlıyormusun

🤣🤣 valla bak thermal grizzly kyronaut almıştım işlemci daha erken geldi diye dandik macun sürüp taktım gerek kalmadı 🤣🤣 anakartı değişince kaliteli macunu süreceğim busefer. Bu arada anakarttan anlıyormusun
Anlıyorum forumda anlayan arkadaşlarda var yardımcı oluruz konu açtığında o işlemciye güzel bi b850 yada x670e alınır. Mümkünse marka al tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35
Geri