hocam ama bahsettiğiniz sorun yani 11 için normal değil mi ömrünü çoktan doldurmuş bi telefonkesinlikle samsung al ben ve kız arkadaşım iphone kullanıyoruz bende 11 pro var onda 14 var sorunlardan kurtulamadık bir türlü özellikle son 2 aydır bende de onda da şarj olmama problemi var gece takıyorum sabah uyanıyorum hiç şarj olmamış olarak elime alıyorum telefonu
kral apple intelligence için 12k daha koyamam ya15 ile 16 çok fark yok fiyat aralığında alabilirsin ama 16 almak daha iyi olur yapayzeka ıvır zıvırı var ekstrası
iphoneda o parayı telefona verince parayı hibe etmiş olmuyosun ama samsunga verince ömürlük telefon gibi olması lazım tekrar telefon değiştirme şansın yok şöyle anlatayım aynı sene çıkan s21 için ve 13 için easycepten tekliflere bakalım (biraz gezsen iphone 13 için bundan daha iyi teklifler alırsın muhtemelen telefoncularda ama samsung için bi fikrim yok)valal kanka boyut rahatsız etmiyorsa s24 25 ultra falan bak alabiliyorsan boş iş iphone ne şarj tutar ne serin çalışır 13 kullanıyorum 15 te kullandım saçma paralar androıd uygulamalar arada donuyor bile saçma sapan şeyler yaşıyortanıdıkta s25 ultra var adam 2 gün şarja takmıyor telefonu benim tek sevdiğim yanı boyutu yeterli ne büyük ne küçük oyunla işimde yok ztn yedekleme desen onuda yapamıyor androıd olunca wp kendi yedekliyor iosta senin icoludu dolduruyor boşa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yarın telefon değiştirecek olsam 13 ten geçeceğim telefon başka bir iphone olmaz
BENDE DE oldu 1 2 kere iphone 13 orijinal adaptörkesinlikle samsung al ben ve kız arkadaşım iphone kullanıyoruz bende 11 pro var onda 14 var sorunlardan kurtulamadık bir türlü özellikle son 2 aydır bende de onda da şarj olmama problemi var gece takıyorum sabah uyanıyorum hiç şarj olmamış olarak elime alıyorum telefonu
tamam kanka aldım geçtim çok sağolS25 al geç
hocam 11 pro için normal olabilir de 14 ü alalı 5-6 ay oldu onun içinde mi normal çalıştığım yerde de herkesten duyuyorum büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun ama samsung tarafında bunu hiç duymadımhocam ama bahsettiğiniz sorun yani 11 için normal değil mi ömrünü çoktan doldurmuş bi telefon
kral apple intelligence için 12k daha koyamam ya
iphoneda o parayı telefona verince parayı hibe etmiş olmuyosun ama samsunga verince ömürlük telefon gibi olması lazım tekrar telefon değiştirme şansın yok şöyle anlatayım aynı sene çıkan s21 için ve 13 için easycepten tekliflere bakalım (biraz gezsen iphone 13 için bundan daha iyi teklifler alırsın muhtemelen telefoncularda ama samsung için bi fikrim yok) Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
13ün çıkış fiyatı 11.999 s21 çıkış fiyatı 9999 eğer sağlam kullandıysan iki telefonu da iphoneda pil ölmüş olsa bile önemli değil
ama şunu diyebilirsin iki telefonu da sağlam kullandıgında samsung iphone kadar hızlı işlevini kaybetmez, o zaman bişey diyemem o konuda bi fikrim yok iki telefonu da uzun süreler kullanmadım
Hocam internette nasıl kazanıyorsunuz acaba merak ettimdurumu kısaca şöyle özetliyim elimde bir miktar para var lise son öğrencisiyim ve internetten para kazanabiliyorum, aylık 5-10k bandında
telefonum da iş görmemeye başladı artık değiştirmeyi düşünüyorum samsung ve iphone arasında iphone seçme sebebim al sat ile uğraşan tanıdıklarım iphone un piyasada elden çıkarması daha kolay ve karlı olur tavsiyeleri üzerine. 15 sebebi ise bütçemin az çok o aralıkta olması ve son model bişeye ihtiyacım yok 15 fazlasıyla işimi görür oyun vs. oynamicam zaten
ek bilgi, telefonu en fazla 3 bilemedin 4 sene işimi görmesi için alıyorum ömürlük cihaz olarak bakmayın
Satmak için mal alıyorsanız iphone alın. Onun haricinde bütün kıyaslamalarda iphone tr'de alınacak mal değil.
yani al sat yapmicam ama telefon işlevini yitirmeden (bataryası çok kötü duruma gelmeden, kasmalar donmalar başlamadan vs.) geri satarımikinci el satış derdi varsa iphonedan başka telefon alınmamalı. eğer kullanıcı olaacağım, ikinci el çok da önemli değil dersen o zaman kişisel tercihler devreye giriyor. Daha öncesinde iphone kullanıyordum, son 2 buçuk yıldır samsung s23 kullanıyorum. Bir sonraki telefonun kesinlikle samsung s serisi olacak. s26 olur, s27 olur telefonum yavaşlamaya başladığında piyasada hangisi olursa. 2.5 senedir hem cihazın performansı, hem de pil prformansı beni çok mutlu ediyor. En ufak bir olumsuzluk yaşamadım.
garantiye yolladınız mı?hocam 11 pro için normal olabilir de 14 ü alalı 5-6 ay oldu onun içinde mi normal çalıştığım yerde de herkesten duyuyorum büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun ama samsung tarafında bunu hiç duymadım