Çünkü buradaki herkes gibi 'evet kardeşim yaparsın devam et çok iyi olucak' diyip gerçeği yüzüne vurmayınca insanlar boşa zaman para ve heves kaybı yaşıyor çocuk mmo yapıcam p2w olmicak buna tepki olarak yapıcam falan diyor biraz daha açıklamam gerek mi ne kadar gerçek dışı bir şey olduğunu? Az çok oyun yapmış herkes şu postu kaale bile almazNeden böyle diyorsunuz (çocuk veya değil farketmez) işin içine girmeye çalışması güzel değil mi kendine göre değilse salar bırakır kendine göreyse işin içine iyice girer başarılar elde eder belki nereden bilebiliriz
Abim s git hadi lütfen uğraştırma beni msüne çalışBu konuşmalarınla kim liseli belli ediyorsun zaten ben liseyi bitireli neredese 2 sene oluyor ve Vatanıma Hizmet İçin Msü'ye hazırlanıyorum aynı zamanda Türkiyede Türklerinde Belli Sektörlere Girmesi İçin Çabalıyorum Pekiya Sen Kimsin? Ben Konumda Sizlere Zorla Bana Yardım Edinde Demiyorum Etmeyeceksen Konuyu Kapa Başka Konuya Bak Bu Konuşmalarınla Zaten Seni Bir Gruba Almam
Bir Kitle Vardırya Kendisi Başaramıyorsa Diğer İnsanların Başarıya Giden Yollarında Bir Mani Ararlar İşte O Kitle Düşüncesiyle Konuşuyor O Denemekten Zarar Gelmez bir şey Kaybetmeyiz Ama Başarırsak Çok Şey KazanırızNeden böyle diyorsunuz (çocuk veya değil farketmez) işin içine girmeye çalışması güzel değil mi kendine göre değilse salar bırakır kendine göreyse işin içine iyice girer başarılar elde eder belki nereden bilebiliriz
dostum sen beni dinle. ilk önce Renpy a göz at. hem büyük bi projeye girmemiş olursun. hem küçük ekiple işi bitirirsin. en azından fizik, optimizasyon vs işleriyle uğraşmazsın. senaryo eh biraz olsa iyi olur. onun dışı full çizim. zaten sunucu vs gideri de yok. anticheat gibi sistemler de yok. kafa raad. steam de izin veriyo. unreal unity gibi vergi de kesmiyor (galiba)Bu konuşmalarınla kim liseli belli ediyorsun zaten ben liseyi bitireli neredese 2 sene oluyor ve Vatanıma Hizmet İçin Msü'ye hazırlanıyorum aynı zamanda Türkiyede Türklerinde Belli Sektörlere Girmesi İçin Çabalıyorum Pekiya Sen Kimsin? Ben Konumda Sizlere Zorla Bana Yardım Edinde Demiyorum Etmeyeceksen Konuyu Kapa Başka Konuya Bak Bu Konuşmalarınla Zaten Seni Bir Gruba Almam
kral senden bi bok olmaz o zaman gerçeği şimdiden yüzüne vuralımda sonra zaman kaybetmeÇünkü buradaki herkes gibi 'evet kardeşim yaparsın devam et çok iyi olucak' diyip gerçeği yüzüne vurmayınca insanlar boşa zaman para ve heves kaybı yaşıyor çocuk mmo yapıcam p2w olmicak buna tepki olarak yapıcam falan diyor biraz daha açıklamam gerek mi ne kadar gerçek dışı bir şey olduğunu? Az çok oyun yapmış herkes şu postu kaale bile almaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Abim s git hadi lütfen uğraştırma beni msüne çalış
Bak liseli kardeşim üslubunu düzelt ve insanlara umutsuzluk saçmayı bırak ben zaten çok iyi olucak da demedim belki bir ihtimal dedimÇünkü buradaki herkes gibi 'evet kardeşim yaparsın devam et çok iyi olucak' diyip gerçeği yüzüne vurmayınca insanlar boşa zaman para ve heves kaybı yaşıyor çocuk mmo yapıcam p2w olmicak buna tepki olarak yapıcam falan diyor biraz daha açıklamam gerek mi ne kadar gerçek dışı bir şey olduğunu? Az çok oyun yapmış herkes şu postu kaale bile almaz
Kardeşim Ben Şuanda Birbirinden Bağımsız Çalışabilecek Olan Bir Tech Yard Projesi Üzerinde Çalışıyorum Aynı Zamanda Düşük Maliyet İle Büyük Kazanc Ve Başarı İçin Bu İşede Giriştim Sen Ortaya Bir Para Koyuyormusunda Risk Alıyornuş Gibi Konuşuyorsun Giderse Benim Param Gidecek Yönetici Benim Riski Alanda Benim Sen Neyi Başarmışsında Konuşuyorsun Ben Aynı Zamanda Unity Kullanmayıda Öğreniyorum O Terbiyeni TakınÇünkü buradaki herkes gibi 'evet kardeşim yaparsın devam et çok iyi olucak' diyip gerçeği yüzüne vurmayınca insanlar boşa zaman para ve heves kaybı yaşıyor çocuk mmo yapıcam p2w olmicak buna tepki olarak yapıcam falan diyor biraz daha açıklamam gerek mi ne kadar gerçek dışı bir şey olduğunu? Az çok oyun yapmış herkes şu postu kaale bile almaz
Gökselcim profilinde metin2 var ** kimden bok olmadığı belli oluyor gibi XDkral senden bi bok olmaz o zaman gerçeği şimdiden yüzüne vuralımda sonra zaman kaybetme
götündeki boku silmeyi beceremeyen elemandan lafmı işitiyorum ben? dikkat et laflarına üzmesinlerBak liseli kardeşim üslubunu düzelt ve insanlara umutsuzluk saçmayı bırak ben zaten çok iyi olucak da demedim belki bir ihtimal dedim
Onlarada Bakacağız Zaten İlk Başta Ufak Planlarla İlerleyeceğiz Tavsiyen İçin Teşekkür Ederimdostum sen beni dinle. ilk önce Renpy a göz at. hem büyük bi projeye girmemiş olursun. hem küçük ekiple işi bitirirsin. en azından fizik, optimizasyon vs işleriyle uğraşmazsın. senaryo eh biraz olsa iyi olur. onun dışı full çizim. zaten sunucu vs gideri de yok. anticheat gibi sistemler de yok. kafa raad. steam de izin veriyo. unreal unity gibi vergi de kesmiyor (galiba)
Sadece kasanın kazanmadığı bir kumar işidir oyun yapmak binevi girişimcilik ya batacaz ya çıkacaz hesabıBir Kitle Vardırya Kendisi Başaramıyorsa Diğer İnsanların Başarıya Giden Yollarında Bir Mani Ararlar İşte O Kitle Düşüncesiyle Konuşuyor O Denemekten Zarar Gelmez bir şey Kaybetmeyiz Ama Başarırsak Çok Şey Kazanırız
o tiple milletin pp sine laf edecek en son kişisin çocukGökselcim profilinde metin2 var ** kimden bok olmadığı belli oluyor gibi XD
götündeki boku silmeyi beceremeyen elemandan lafmı işitiyorum ben? dikkat et laflarına üzmesinler
Toksik İşte Birazdan SusturulurGökselcim profilinde metin2 var ** kimden bok olmadığı belli oluyor gibi XD
götündeki boku silmeyi beceremeyen elemandan lafmı işitiyorum ben? dikkat et laflarına üzmesinler
Üslubunu düzelt lafından hakaret anlayanı da ilk defa görüyorum komikGökselcim profilinde metin2 var ** kimden bok olmadığı belli oluyor gibi XD