Yardım Nvm2 ssd vidasi intihar etti

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,164
nvme m2 ssd aldim 990 pro 1tb onu ana nvme m2 nin oldugu yere taktim eskiyi de 2. sokete takmak istedim ama 2. soketteki nvme vidasini cikarirken vida infilikat etti nasil cikartxam bunu
IMG_BB1158D8-F8FD-4332-B154-83C9776BC1CA.webp

Penseyle tut bastırıp çevir. 🤣

Aklıma böyle ancak sert tepkiyi koyup çıkarabileceğin geldi. Yani yoksa nasıl çıkarmayı düşünüyorsun ki
e pense isi kesat is o kadar laptopa saglam ram ssd eklemesi yaptim 2. slot p1c oldu diye yorumladim ben su an

Tırnak makasının arasına sıkıştır sonra çevir denendi çalışıyor 😂

Laptopta küçük bir vida yalama olmuştu. 30dk keskin bir bıçakla vidanın ağzına çizgi çekmeye çalıştım. Yeteri kadar derinleşince düz uçlu tornavidayla çıkarmıştım. Fotodaki vidada biraz diş kalmış gibi, tornavidanın ucuna elektrik bandı yapıştırıp bastırarak sökmeye çalış. Olmazsa tırnak makası yöntemi de işe yarayabilir. Zamanın varsa benim yöntem de işe yarar.

Boşuna quick slot diye tuşla veya magnetic yapmadılar. 😂

Üzerine kalın paket lastiği koy düz bir tornavidayla çevir çıkar. Ne yaptığını bilmiyorsan bırak elinden kayarsa dirençleri kopartırsın.

arkadaslar karga burnu pense ile 0,5 milim kadar gevsetip tornavida ile axtim pense gercekten ise yariyormus ikinci ssd imide takabildim cok mutluyum herkese tesekkurlerimi iletiyorum

Geri