🔥İndirim Logitech G pro Superlight 2 Dex 4.699 TL

Bu fikir için kartımın kesilmesini bekliyorum.
Bende esnek hesap mesap nerede limit kaldıysa emip kurutup o mouse u almak istiyorum sanırım tabii ne zamana kadar geçerli indirim onu bilmiyorum

Lamzu Maya X varken buna para verilmez.
Hocam lamzudan daha ucuz ve aynı klasman değil bu ergonomik mouse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende esnek hesap mesap nerede limit kaldıysa emip kurutup o mouse u almak istiyorum sanırım tabii ne zamana kadar geçerli indirim onu bilmiyorum
Onu bende bilmiyorum ama stoklar azalırsa kapatırlar muhtemelen stok eritiyolar.

Hocam lamzudan daha ucuz ve aynı klasman değil bu ergonomik mouse

Onu bende bilmiyorum ama stoklar azalırsa kapatırlar muhtemelen stok eritiyolar.
Ergo isteniyorsa PARO bakılabilir. Lamzu ile Logitech kıyaslanmaz bile.

Ergo isteniyorsa PARO bakılabilir. Lamzu ile Logitech kıyaslanmaz bile.
Şahsen ben ıps değerleri ve hızlanması bile daha geride. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum ha dersen ki indirimsiz fiyatı 6 6.5 k da superlight 2 onla kıyaslarsan fiyat ve performans açısından haklısın ama superlight 2 4.700 düşerse bence superligt düşünmeden alınır.

Şahsen ben ıps değerleri ve hızlanması bile daha geride. Ben öyle olduğunu düşünmüyorum ha dersen ki indirimsiz fiyatı 6 6.5 k da superlight 2 onla kıyaslarsan fiyat ve performans açısından haklısın ama superlight 2 4.700 düşerse bence superligt düşünmeden alınır.
Kağıt üstü veriler o kadar önemli değil. Maya X'in hafifliği ve kaplama kalitesi başka seviyede.

Kağıt üstü veriler o kadar önemli değil. Maya X'in hafifliği ve kaplama kalitesi başka seviyede.
Hocam her şey hafiflik veya kaplama seviyesi değil ama. Kağıt üstü değilse sadce hafiflik ve kaplama arıyorsan bir sürü mouse var. Hepside 8k hz ha ne kadar stabil tartışılır. Verdiği veriler. Ama o dediğin mousedan daha az fiyata net şekilde alınır.Normal fiyatından alınmaya bilir belki. O konuda haklı olursun ama bu fiyattan alınır

distribütörün ismi hocam ürünün bozulduğunda tamir edilemediğinde vs pentanın yoluna gidiyor benim iyi bir tecrübem olmadı kendileriyle. belki bir ihtimal de satıcının pentayla olan eksik iletişimi de olabilir ben satıcı dışında kimseyle iletişim kurmadım çünkü
Penta mükemmel bir garanti benim gözümde arkadaş mouseunu kırdı kazayla yenisini yolladılar :D Penta garantisi olan her üründe içim rahat ediyor. Logitech kulaklığım bozuldu sıfırını yolladılar ben bayaa memnunum kendilerinden. Ha olumsuz deneyim yaşayan illa vardır çünkü en çok ürün satan distribütörlerin başlarda geliyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn
alınır mı ne diyonuz var mı eksiği

sabaha kalır mı sizce razer deathadder v2 kablolu ve logitech g305 kablosuz kullanıyorum kablosuzu oyunda kullanıyorum bi tek onun yerine bu fiyat kaçmaz gibi geldi alsam mı

sabaha kalır mı sizce razer deathadder v2 kablolu ve logitech g305 kablosuz kullanıyorum kablosuzu oyunda kullanıyorum bi tek onun yerine bu fiyat kaçmaz gibi geldi alsam mı
Bütçen varsa kaçırma al bence. Bu fiyata kaçırma. Bu modeli istiyorsan eğer bu farklı markalar var bazı yerlerde onlar ne kadar iyi bilmiyorum ama onlarada bakabilirsin. Ama bu fiyatlara birdaha iner mi bilmem

Ben aldım valla bu fiyata bulunmaz bence. Süperlight 1. Versiyonuda böyle kelepir fiyata aldıydım bşrsaha aldığım fiyata düşmedi. Bunuda aldım o yüzden
mağazadan teslimat diyom ürün cuma hazır olur diyor evimin dibinde mağaza -_- kargoyla sipariş etsem daha hızlı gelir napsam ?

Bütçen varsa kaçırma al bence. Bu fiyata kaçırma. Bu modeli istiyorsan eğer bu farklı markalar var bazı yerlerde onlar ne kadar iyi bilmiyorum ama onlarada bakabilirsin. Ama bu fiyatlara birdaha iner mi bilmem
ama viper v3 pro çok daha iyi hocam bundan yav kararsız kaldım cidden

Geri