🔥İndirim Logitech G pro Superlight 2 Dex 4.699 TL

Beyazını aldım zaten ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razer çok az daha büyük, teknoloji olarak ikiside 8k hz sunuyor ama razerin bu mouse u 2024 ün en iyi espor mouse seçildi
Razerda scroll sorunu vardı sanırım orta scroll tuşu

Viper v3 pro da yok şuan dex2 dede yok diye biliyorum
Alayım ozaman. Palm tutuyorsan ergo güzel gibi ya. Bende de şuan süperlight 1 var 2 yılı geçti sanırım sorunsuz hala kullanıyorum. Beyaz sistem dizdim mouse da beyaz olsun. Birde klavya alacam ilerde

Kaç yıllık DA V2 kullanıcısıyım 300-400 e almıştım sanırım, geçen 4499 diye gaza gelip yok dünyanın en iyi mouse u falan ayağına Viper V3 Pro aldım kısa süre sonra iade ettim.

Boş işler beyler G pro v3 superlight 2 ultra titanium max plus wifi carbon bilmem ne alayı milleti söğüşleme üzerine kurulu. Yok skatezleri şöyle, yok mcu böyle, yok sensörü bilmem ne harbiden ağır boş işler.

Elinize oturan, rahat hissettiren herhangi orta yollu bir mouse alın geçin yemin ediyorum para tuzağı gerisi.

Kaç yıllık DA V2 kullanıcısıyım 300-400 e almıştım sanırım, geçen 4499 diye gaza gelip yok dünyanın en iyi mouse u falan ayağına Viper V3 Pro aldım kısa süre sonra iade ettim.

Boş işler beyler G pro v3 superlight 2 ultra titanium max plus wifi carbon bilmem ne alayı milleti söğüşleme üzerine kurulu. Yok skatezleri şöyle, yok mcu böyle, yok sensörü bilmem ne harbiden ağır boş işler.

Elinize oturan, rahat hissettiren herhangi orta yollu bir mouse alın geçin yemin ediyorum para tuzağı gerisi.
Hocam zaten bu fiyata düşmese almayacaktım. Şuan orta halli sensörü böyle iyi biraz malzeme kalitesi iyi ismi bilinmedikler 8k hz olanlar 3 4 k en azından bilindik mouse 1 k fazladan verip almak daha iyi. Yoksa dediğin doğru. Razer da v4 pro çıktı yeni 170 dolar mı ne trde 10 k olur kesin 😂😂

Bu fikir için kartımın kesilmesini bekliyorum.
Bende aldım şimdi sipariş geçtim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyata düşmez sanırım bidaha. Eski süperlight 1. Versiyonuda böyle kelepir almıştım 2 yılı geçkindir kahrımı çekiyor 😂 birde ergo deneyelim bakalım. Palm tutuşta çok iyi oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,123
Üyeler
183,530
Son üye
ahmetenes55
Geri