Pazarama dan linali 3lü fan kit aldım taş gibi kullanıyorum sorun yaşamadımDfs bilgisayar satıcısından tray işlemci aldım bir sorun yaşarmıyım
7800X3D işlemcimi onlardan aldım taş gibi bir sorun yok. 1 sene oldu en az kullanıyorum.Dfs bilgisayar satıcısından tray işlemci aldım bir sorun yaşarmıyım
Evet hocam, plastik ufak bir kare kutuda çeyrek altın kutusu gibi ama komple plastik, patpatla sarılı şekilde gelmişti.Tray olarakmı almıştınız
Gecen hafta 9800x3d tray aldım süper paketlemişlerDfs bilgisayar satıcısından tray işlemci aldım bir sorun yaşarmıyım
Anakartı Aldın MıGecen hafta 9800x3d tray aldım süper paketlemişler
Yarına kaldı hocamAnakartı Aldın Mı![]()
Açarken zorlanmışsındır bende zorlandım kaç kat patpat sarmışlar kartonun içine falan koyup yollamışlar sağlamdı. Zaten düşsede hasar alacak bir parça değil.Gecen hafta 9800x3d tray aldım süper paketlemişler
Dışındaki patpatı rahat 15cm kalınlığında sarmışlar dediğin gibi yere atsan o süngerler zaten yumsatır hiçbirşekilde hasar almaz parça. Tebrik ederim baya iyi düşünmüşler. Açarken en son bıçakla yarık açtım ordan aldım kutuyuAçarken zorlanmışsındır bende zorlandım kaç kat patpat sarmışlar kartonun içine falan koyup yollamışlar sağlamdı. Zaten düşsede hasar alacak bir parça değil.
Giderse Koyar :/Yarına kaldı hocam![]()