Logitech f310 vs Replika ps4 kolu

emreBeoa

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,285

Logitech f310 yerine replika ps4 kolu al daha iyi logitech kolları iyi değil​

Tek Söyleyeceğim Logitech kolu replika koldan daha uzun ömürlüdür.

3-3.5 yıl boyunca F310 kullandım (hala çalışıyor). Üstünde ki joystickler aşındı ve gıcırdama yaptığı için 8Bit Ultimate koluna geçtim 1 senedir kullanıyorum onlarda da bir sıkıntı yaşamadım. Şunu diyebilirim Düşmediğin, vurmadığın veya bir şey dökmediğin sürece Logitech'in kolları uzun ömürlü oluyor.
Ayrıca replika kollarda fazla ölü nokta bulunabilir atıyorum fifa oynarken çapraz koşu yapamayabilirsiniz. Bilgisayar için kullanacağınızı varsayaraktan Logitech kolunu takarak oyunlarla kullanabilirsiniz fakat Replika kolda XInput desteği olmadığı için coğu oyunda ek bir uygulamayla ayar yapıp kullanmanız gerekebilir.

3-3.5 yıl boyunca F310 kullandım (hala çalışıyor). Üstünde ki joystickler aşındı ve gıcırdama yaptığı için 8Bit Ultimate koluna geçtim 1 senedir kullanıyorum onlarda da bir sıkıntı yaşamadım. Şunu diyebilirim Düşmediğin, vurmadığın veya bir şey dökmediğin sürece Logitech'in kolları uzun ömürlü oluyor.
Ayrıca replika kollarda fazla ölü nokta bulunabilir atıyorum fifa oynarken çapraz koşu yapamayabilirsiniz. Bilgisayar için kullanacağınızı varsayaraktan Logitech kolunu takarak oyunlarla kullanabilirsiniz fakat Replika kolda XInput desteği olmadığı için coğu oyunda ek bir uygulamayla ayar yapıp kullanmanız gerekebilir.
güzel duruyor , parası da :)
Tek Söyleyeceğim Logitech kolu replika koldan daha uzun ömürlüdür.
Ben de öyle tahmin ediyorum ama bilemedim.

Logitech f310 yerine replika ps4 kolu al daha iyi logitech kolları iyi değil​

'replika' için bir öneriniz var mı ya da bütçeyi 100-200 arttırırarak başka bir şey bulabilir miyim?

güzel duruyor , parası da :)

Ben de öyle tahmin ediyorum ama bilemedim.

'replika' için bir öneriniz var mı ya da bütçeyi 100-200 arttırırarak başka bir şey bulabilir miyim?
Sahibinden xbox 360 kolları var bak istersen

logitech f310 ve 710 var. senelerdir kullanıyorum. logitech her zaman kalitedir

Yaw bi iki fifa oynayip salarim zaten 310 aliyorum

Abicim 1 yıl önceki konu bu açmayalım. Zaten yeni konu açtınız bunun için. Gelecek yorumlar bekleyin.

Geri