Rx6750xt furmak sıcaklık iyi mi?

Genel olarak fanlar %50-70 devir arasında 60-75 arası olmalı hotspot 75-90
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bakımı yoktu eğer bakım yapmayacaksan ver
açıkcası kendim bakım pek yapamam bakım yaptırcak güvenilir birinide tanımıyorum

Sapphire Pulse
MSİ Mech 2x
Veya direkt stok kartsa bu sıcaklıklar çok doğal.
6700xt pulse modelini sıfır almıştım sonbahar ayında 82-83leri görüyordu furmark'ta.
kart böyle hocam görnümü
WhatsApp Image 2025-08-12 at 01.26.23.webp

Referans tasarıma benzıyor

Yinede normal değil, macunlar kurumuştur, ne kadar ıstıyor kart ıcın?

geri mi vereyim hocam ekran kartını o zaman ? bide benim işlemci ryzen 3 3200g apu işlemci bunun etkisi olariblir mi ?

Yinede normal değil, macunlar kurumuştur, ne kadar ıstıyor kart ıcın?
10bin tl

Kasanın hava akışıda onemlı bogulmasın onerım onde 3 arkada 1 egzoz sıcak haava hafif oldugunda ustte 2 fan

Kankam ısıne karısmak gıbı olmasın bugun 3070 rog en fazla 61 derece goren kartı 10500 e sattım

Sen kıyasla artık

Evet, VRAM olarak geride olabılır ama pazar payı, drıver stabılıtesı vs. durumlarda daha rahat olan bu kart senın kartınla denk degıl hdai rog suprım x fılan olsa tamam referans tasarım ıcın 10 cok

Kasanın hava akışıda onemlı bogulmasın onerım onde 3 arkada 1 egzoz sıcak haava hafif oldugunda ustte 2 fan

Kankam ısıne karısmak gıbı olmasın bugun 3070 rog en fazla 61 derece goren kartı 10500 e sattım

Sen kıyasla artık

Evet, VRAM olarak geride olabılır ama pazar payı, drıver stabılıtesı vs. durumlarda daha rahat olan bu kart senın kartınla denk degıl hdai rog suprım x fılan olsa tamam referans tasarım ıcın 10 cok
anladım hocam o zaman karttamı bir sıkıntı var ?

neden herkes bu kadar abartmıs asırı bır olay yok bakımla duzelır bakım dedıgındede bır olay yok zaten sen sadece ucuza kapatmaya bak. yukardakı arkadas 7 den fazla verılmez demıs mesela haklı

Olduğu gibi geri ver. 10kya rog strix modelleri bulunuyor. Ayrıca kart çok sıcak çalışıyor. Kesinlikle alınmaz

Geri