bilgisayarı yükseltmek istiyorum tavsiye kasa önerisi

DUdjdjxuskdhudjdhxus sen boş verde 9800x3d ile 5080 i nasıl toplayacan jdjdıejdhdkxjd
80kya iki kere hazır sistem gelmişti 🦥
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm nasıl yaşıyorsun ben ne valoda gümüş den çıkabiliyorum ne de lolde bronzdan masayı kırdım kırıcam 2 tarafında çatlaklar var artık sert vuramıyorum
Bu da yetenek :D lolü 5 senedir oynamıyorum ama 6-7 sene sadece para için oynamıştım sürekli maç atsan bile çıkarsın mastera vs :D Valoda da zaten yılın 1-2 ayı girip immo 2-3 kasıp bi daha da girmiyorum

80kya iki kere hazır sistem gelmişti 🦥

Bu da yetenek :D lolü 5 senedir oynamıyorum ama 6-7 sene sadece para için oynamıştım sürekli maç atsan bile çıkarsın mastera vs :D Valoda da zaten yılın 1-2 ayı girip immo 2-3 kasıp bi daha da girmiyorum
Arada lol giriyorum gene sadece arena rekabet girmiyorum çekilir gibi değil
1.250mn master yi var 😀

Aimim kötü değil okadar ama oyunu saldım diye eskisi gibi oynayamıyorum tabi tek başıma plat 2 ye kadar çıktım sonra saldım ve ozaman 60 hz dim ve çok küfür yedim hile smurf diye şimdi 180 hz ama oynayasım gelmiyor bu leş oyunu bu sene geçen seneden bahsediyorum bu zamanlarda yine
Yine kötü oynanmaz 2-3 sene önce adam akıllı adamlarla immoda takılıyoduk şimdi ana hesabını immo 3 yapmıs yüceler geliyor gevseklik yapıyor yada yüce eloya daha bu sezon zar zor cıkmıs adam bana oyun öğretiyor taktiklerime uymuyor igllik yapıyorum okadar. Kısacası berbat zaten artık prem var o yüzden giriyorum umrumda değil rank kasmak ep6-ep7-ep8 immo uğurluğum var zaten:D arkadaşlarla girerek immo olursam yine okadar yani.

Arada lol giriyorum gene sadece arena rekabet girmiyorum çekilir gibi değil
1.250mn master yi var 😀
Oneymiş la bende 400k kayn var sürekli oynamaktan ama daha cok valo oynadığım için normal benimde 600 hours reynam var😝

Yine kötü oynanmaz 2-3 sene önce adam akıllı adamlarla immoda takılıyoduk şimdi ana hesabını immo 3 yapmıs yüceler geliyor gevseklik yapıyor yada yüce eloya daha bu sezon zar zor cıkmıs adam bana oyun öğretiyor taktiklerime uymuyor igllik yapıyorum okadar. Kısacası berbat zaten artık prem var o yüzden giriyorum umrumda değil rank kasmak ep6-ep7-ep8 immo uğurluğum var zaten:D arkadaşlarla girerek immo olursam yine okadar yani.

Oneymiş la bende 400k kayn var sürekli oynamaktan ama daha cok valo oynadığım için normal benimde 600 hours reynam var😝
12 yaşındaydım lole başladığım da ilk zamandan beri master maindim ama son yıllarda çok sık oynamıyorum veya zaten sürekli pc yi kaldırıyorlar dı zaten çok oynuyorum diye öyle fırsat verseler bende istesem en az 3 mn du hatta yüksek ranklata çıkardım belkide ama saldım işte :)

12 yaşındaydım lole başladığım da ilk zamandan beri master maindim ama son yıllarda çok sık oynamıyorum veya zaten sürekli pc yi kaldırıyorlar dı zaten çok oynuyorum diye öyle fırsat verseler bende istesem en az 3 mn du hatta yüksek ranklata çıkardım belkide ama saldım işte :)
Ondan ozaman ben 3 sene önce başladım aralıklı oynadım

Anakart m2 ve işlemci soğutcuyu yükseltebilirsin elinde kaldıysa 3 5 k fln

Bu nasıl

PC HOCASI-GG16 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC 12GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - Gaming.Gen.TR https://share.google/UUlRNHQsdaar0DqUK

Anakart m2 ve işlemci soğutcuyu yükseltebilirsin elinde kaldıysa 3 5 k fln
kule tipi soğutucu var elimde zaten onu takarım üstündeki m2 satığım kasaya koyup bendekini alcam buna zaten ramleri

KINGSTON Beast Black 32GB (2x16GB) DDR5 6000Mhz CL36 Intel Xmp – Amd Expo Ram yaptım

kule tipi soğutucu var elimde zaten onu takarım üstündeki m2 satığım kasaya koyup bendekini alcam buna zaten ramleri

KINGSTON Beast Black 32GB (2x16GB) DDR5 6000Mhz CL36 Intel Xmp – Amd Expo Ram yaptım
Bi dk bilemiyorum şimdi çünkü bir sürü hazır sistem satan yer var iyice bakman lazım

GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi - Gaming.Gen.TR https://share.google/oqndS2FO3bz3Z9Y4P

Böyle bir şey buldum
Çok ince ve hassas bi iş iyice araştırman her sitedeki tüm seçenekleri değerlendirmen lazım öyle diyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,371
Üyeler
186,327
Son üye
suuuude
Geri