❌İndirim Bitti! Lian Li Edge850 Siyah 850W 80+ Gold 5999

Lian Li Edge 850 PSU 182 mm uzunluğuyla, resmi olarak desteklenen 160 mm limitini aşmaktadır.
Hocam biraz inceledim ama tam anlayamadım lancool 207 digital kasam var bu psu ile uyumlu olmadığı yazılan yorumlar var. Bilginiz var mıdır ?
aksine onun icin bunu oneriyolardi diye hatirliyorum

Hocam lian li edge 850w gold mu platinummu yada platinum yerine 1000w gold mu alınır
Ben incelemelerini izledim yorumlarını okudum. Aralarında çok fiyat farkı yoksa tabi platiniumu alabilirsin ama 5.5k-6k aralığında bence harika bir psu. Yeni ekledikleri çözümler de bence oldukça mantıklı. Gold ve 850w 5090 kartın olmadıgı sürece rahatlıkla idare eder. Ben 4080 super ile 750w kullanıyorum.

Ama şu an ki fiyatı pahalı tabi. Tekrar belki indirim beklenebilir.

Son düzenleme:
Distribütör garantileri genelde 2 yil oluyor, 10 yil garanti icin sizin ürünü yurtdisina göndermeniz gerekebiliyor, siz ürünü yolluyorsunuz ve yeni ürünü almak için gumrukten urun çekmeniz gerekiyor, 10klik urun icin kişisel ihracat/ithalat yapiyor gibi bir muamele görüyorsunuz 20k ödemeniz cikiyor gumrukte. Eğer gerçekten yurt icinde 10 yil ise iyi. Bu sorunu yaşayan cok insan gördüm. Bilgi vermek istedim.

Distribütör garantileri genelde 2 yil oluyor, 10 yil garanti icin sizin ürünü yurtdisina göndermeniz gerekebiliyor, siz ürünü yolluyorsunuz ve yeni ürünü almak için gumrukten urun çekmeniz gerekiyor, 10klik urun icin kişisel ihracat/ithalat yapiyor gibi bir muamele görüyorsunuz 20k ödemeniz cikiyor gumrukte. Eğer gerçekten yurt icinde 10 yil ise iyi. Bu sorunu yaşayan cok insan gördüm. Bilgi vermek istedim.
Yurt içi 10 değil, trde max 2 asus hariç. O da 3. Global içinse firmaya bağlı mesela arctic ürün sokabiliyor trye, vergisini ödüyorsunuz tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,273
Üyeler
183,086
Son üye
Yuemtay
Geri