Monitör önerisi 1080p

Allnn

80+
Reaksiyon skoru
3
Çoğunlukla asus ve msi çevrebirimleri ve bileşenler olduğu için asus yada msi monitör arıyorum uzun ömürlü kaliteli saplam paneli olan 1080p bir monitör bitce 6k ya kadar çıkabilir ama 5k civarı tercihim

O bütçeye bu güzel cihaz : link
ama ben olsam 100hz 'e düşüp 2k bu monitörü alırdım kesinlikle. : link

O bütçeye bu güzel cihaz : link
ama ben olsam 100hz 'e düşüp 2k bu monitörü alırdım kesinlikle. : link
7 k çok oluyor hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alabilirsin. Asus ve Msı'ın 1080p monitörleri mantıklı değil. Daha iyi modellar var.
Bu bütceye 1440p varmı

Bunu alabilirsin. Asus ve Msı'ın 1080p monitörleri mantıklı değil. Daha iyi modellar var.
Yada ucuz ama kaliteli bir monitör alıp şu bir ktc monitör modeli vardı onun gibi bir şey alıp monitör standı alabilirim

Bu bütceye 1440p varmı

Yada ucuz ama kaliteli bir monitör alıp şu bir ktc monitör modeli vardı onun gibi bir şey alıp monitör standı alabilirim
Bu bütçeye düzgün 2k monitör yok.

KTC de olur ama 24g42e daha iyi. Stand şart değilse aoc daha iyi olur.

Monitör aynı işi görücek ise stand ile güzelleştirmeyi seçerim
Monitör bu, aynı işi görmekten kastınız ekrana görüntü vermekse evet aynı işi görür. Aradaki farklar AOC'un daha yüksek renk gamutu ve kontrast oranına sahip olması. Daha yüksek kontrast oranı da daha iyi siyah anlamına geliyor. Parlaklık ise 300 vs 400-440nit ile KTC önde. Hangisi sizin için daha önemliyse onu tercih edin.

Monitör bu, aynı işi görmekten kastınız ekrana görüntü vermekse evet aynı işi görür. Aradaki farklar AOC'un daha yüksek renk gamutu ve kontrast oranına sahip olması. Daha yüksek kontrast oranı da daha iyi siyah anlamına geliyor. Parlaklık ise 300 vs 400-440nit ile KTC önde. Hangisi sizin için daha önemliyse onu tercih edin.
Özellikleri yakın ise anlamında hocam renk gamutu fln şimdi çok anlamıyorum ama o tür şeyler

Özellikleri yakın ise anlamında hocam renk gamutu fln şimdi çok anlamıyorum ama o tür şeyler
Arada uçurum yok fakat yan yana koyduğunuzda gözle görülür şekilde aoc da siyahlar daha iyi ve renkler daha doygun gözükecektir.

Geri