🔥İndirim Razer Blackshark V2 Pro Playstation edition (2024) 3990 TL

Bilgisayara bağlanınca ayarlar kontrol edilemiyormuş zaten kim detaylı ayar yapıyor ki :) ürünü satın aldım denedikten sonra deneyimlerimi paylaşırım.

Bilgisayara bağlayınca Razer uygulaması ile birlikte kullanılamıyormuş. Açıkçası önermem. 2 daha koyup normal versiyonunu alın.

2023 edition ile bir donanımsal veya yazılımsal fark var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayara bağlanınca ayarlar kontrol edilemiyormuş zaten kim detaylı ayar yapıyor ki :) ürünü satın aldım denedikten sonra deneyimlerimi paylaşırım.
Ben de aldım kargoya verilmiş. Yarın deneyip göreceğiz.

v3 pro tanıtıldı, yurt dışında satışada açıldı o sebeple yakın zamanda stok eritme indirimleri bekliyorum v2 pro için bu indirimler daha başlangıç olabilir :)

Benim ürün elime ulaştı paketleme başarılıydı ekstra bir kutuya koyarak göndermişler. Ürünle ilgili ilk deneyimlerim ses kalitesi ve mikrofonu çok başarılı geldi bana kulak pedleride hoşuma gitti kulağımı rahatsız etmedi. Telefonumada bağladıktan sonra ayarları yaptım bluettooth üzerinden de kullanım yapabiliyorsunuz. İlk izlenimlerim olumlu almak isteyenlere tavsiye ederim.

Ekler

• WhatsApp Image 2025-08-12 at 11.43.44.webp
    WhatsApp Image 2025-08-12 at 11.43.44.webp
    155.1 KB · Hit: 64
Benim ürün elime ulaştı paketleme başarılıydı ekstra bir kutuya koyarak göndermişler. Ürünle ilgili ilk deneyimlerim ses kalitesi ve mikrofonu çok başarılı geldi bana kulak pedleride hoşuma gitti kulağımı rahatsız etmedi. Telefonumada bağladıktan sonra ayarları yaptım bluettooth üzerinden de kullanım yapabiliyorsunuz. İlk izlenimlerim olumlu almak isteyenlere tavsiye ederim.
Ürünü bilgisayar ile mi kullanıyorsunuz ? Bende bilgisayarım için almak istiyorum ama kararsız kaldım. Uygulamayı muhtemelen hiç kullanmam normal çalışması stabil olsun yeter.

Ürünü bilgisayarda kullanamak için aldım. Kulaklık ayarını game moduna çektim telefondan başkada bir şey yapmama gerek kalmadı

Ürünü dün elime ulaştı sorunsuz bir şekilde çalışıyor Mikrofon ve ses kalitesini çok beğendim almak isteyen arkadaşlara öneririm kampanyalı fiyatı halen devam ediyor :)

Razer synapse THX felan kullanılıyor mu bunda? Normal serideki kronik menteşe problemi bunda da var mı? kasa aynı malum
Hayır kullanılamıyor, sadece telefon uygulamasından kontrol edilebiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü dün elime ulaştı sorunsuz bir şekilde çalışıyor Mikrofon ve ses kalitesini çok beğendim almak isteyen arkadaşlara öneririm kampanyalı fiyatı halen devam ediyor :)
Hocam bilgisayardan ayar yapamama mevzusu çok rahatsız ediyor mu? Dün tam sipariş edecektim lakin Playstation sürümü olduğunu gördüm. Açıkçası Type-C ile bağlanma olayını daha çok sevdim çünkü 2023 sürümünde kocaman bir USB-A dongle var, oldukça yer kaplıyor ve kaba duruyor. Mikrofon ayarını vs. telefondan yapmak mümkün mü? Yakın zamanda kız kardeşime Barracuda aldık. Synapse güzel duruyor lakin ben de öyle kulaklığa ince ayar çekeyim diyen biri değilim. Synapse'in farklı oyunlarda ve mikrofon için farklı modları sunması olayı hoşuma gitti. Ek olarak THX yokmuş, yokluğu çok hissedilir mi? İşin ilginç yanı ise yurtdışında bu iki sürümde aynı fiyattan satılırken Türkiye'de iki katı fiyatına satılıyor 2023 sürümü.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun buckle-menteşeler nasıl, önceki yıllardan farklı mı?

Hocam mobil uygulama üzerinden ayar yaptıktan sonra PC ye 2.4 GHz ile bağlayınca ses kalitesinde default gelen haliyle fark oluyormuki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri