KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Artık oyunları Steam dışından almak istemiyorum gerçekten bayıyor yani bazenleri

Bir üstünde kütüphaname eklendiği resmi görebilirsin dostum ultimate i 2465 tl standartıda 1500 civarlarina geliyor sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkçe ea appe eklendi sorunsuz dil sorunu yaşayacagimi düşünmüyorum erken erişimde indirince tekrar yazarsan dönüş yaparım seve seve daha çok var maalesef
1500 baya uygun gerçekten. Almayı düşünüyorum bu hafta. Bir de ultimate alınca aradaki farka değer mi? 1 hafta erken erişim ve fp veriyor sanırım. Sencs bunlar için ultimate almaya değer mi yokda direkt 1500 tl standart mı çekeyim?

1500 baya uygun gerçekten. Almayı düşünüyorum bu hafta. Bir de ultimate alınca aradaki farka değer mi? 1 hafta erken erişim ve fp veriyor sanırım. Sencs bunlar için ultimate almaya değer mi yokda direkt 1500 tl standart mı çekeyim?
2 bin civarları sadece 6k fc pointsi deger olarak.ikon seçimi premium pass derken bence değer almaya

Ekler

• 20250813_100915.webp
    20250813_100915.webp
    54.1 KB · Hit: 37
Dostlar ben bf6 yı ziraat bankası kartım ile aldım ve sıkıntısız şekilde kütüphaneme geldi fakat fc26yı iyzico sanal kart ile aldım. Birkaç gün geçmesine rağmen halen daha kütüphaneme gelmemişti ben de daha fazla beklemek istemedim iade ettim. Bir hafta sonra falan param geri yattı. Bende iyzicoda ki parayı ziraate atıp fc26yı da ziraatden aldım ve hemen kütüphaneye geldi bir sıkıntı olmadı yani.

Tavsiyem eğer kartı kabul edilmiyor veya kütüphanede oyun gözükmüyor tarzı problemleriniz varsa iyzico, papara gibi ödeme yöntemleri yerine direkt bir banka kartı üzerinden satın alın. Ziraat, akbank vs.

Onun dışında Türkçe dil konusunda herhangi bir sıkıntı yok zaten açıklamasında hangi dilleri destekledigi yazıyor oyunun. Fc26 da Türkçe mevcut bf6 da Türkçe yok zaten, İngilizce mevcut o konuda sıkıntı yok.

Alacağınız oyunun dillerine dikkat edin mesela geçenlerde bir arkadaş ukraynadan ucuza bf1 almış ama sadece rusça desteklediği için oyun, oynayamadı maalesef.

Ben iki oyunu da kontrol ettim ikisini de değil açısından bir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ama başka bir oyun almak istiyorsanız siz gene kontrol edin dil kısmını.

bf6yi phantom edition almak aradaki farka deger mi? Oyle eafc26 oynucam genelde ama 1600e de bf6 aliniyorsa alip oynariz ara sira ne diyorsunuz normal mi aliyim yoksa phantom mu?

bf6yi phantom edition almak aradaki farka deger mi? Oyle eafc26 oynucam genelde ama 1600e de bf6 aliniyorsa alip oynariz ara sira ne diyorsunuz normal mi aliyim yoksa phantom mu?
battle pass gibi bir sey veriyor ama onu zaten sonradan parayla alabiliyorsun. Onun disinda phantom edition ozel bazi silah kaplamalari, tasit kaplamalari vs. veriyor, daha rahat level atla diye xp takviyesi veriyor. Genel olarak kozmetik yani. Sadece 2 tane silah paketi var fazladan sanirim ama onlar da oyun icinden aciliyordur bence levelle. Phantom alanlar direkt erisiyordur, almayanlar atiyorum level 100 de aciyodur gibi.

beyler benim tahminim ukranyadan alirsan baskanulkeye gidersen ukranya serverlarinda takili kalirsin steamin bu konulari katidir illaki fark eder garip satim alimi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri