KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar, vpn ile oyun almak EA ile kullanıcı sözleşmesi ihlaliymiş sanırım. Hesabın banlanması gibi yaptırımlar söz konusu. Ama fiyatlar da uyguna geliyor. Nasıl yapcaz bu işi ya :). Yeni EA hesabı açıp mı alsak?

Arkadaşlar, vpn ile oyun almak EA ile kullanıcı sözleşmesi ihlaliymiş sanırım. Hesabın banlanması gibi yaptırımlar söz konusu. Ama fiyatlar da uyguna geliyor. Nasıl yapcaz bu işi ya :). Yeni EA hesabı açıp mı alsak?
yıllardır alan bir sürü insan var korkmayın bu kadar

FC26 alayim dedim sabah ama kutuphanede gozukmuyor ya neden boyle oldu bilmiyorum BF6 gozukuyor FC26 yok. Eger gozukmezce mecburen iade edecegim on siparisi.
Hocam halledebildin mi bende iki ayrı şekilde bf 6 ve fc 26yı aldım bf geldi fc gelmedi kütüphaneye

bu yöntemle ea play pro alan varmı arkadaşlar.
Alabiliyorsun, ben de öyle alacaktım da sonra direkt oyunu almaya karar verdim çünkü sonrasında olur da kapatırlarsa bu yöntemi, oyunu almam gerekir 1 sene sonra ve daha pahalıya gelebilir belki genel olarak.

2 sanat bir de normal kart denedim. Ödeme kısmında kartınızı doğrulayamıyoruz mesajı alıyorum. Bunu nasıl aşabiliyorsunuz ?

Kendiliğinden düzeldi, standart sürümü 1501 liraya geldi. %10 indirim var şuan. Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşın hesabına da alalım dedik, 10 tane kart, sanal kart denedik. Yok yemiyor. Kartları kabul etmiyor...

Arkadaşın hesabına da alalım dedik, 10 tane kart, sanal kart denedik. Yok yemiyor. Kartları kabul etmiyor...
Kredi kartı aldı sadece hocam bende. Başka türlü olmadı.

Ben ziraat banka kartı ile bf6 aldım sıkıntısız tek seferde oldu ama iyzico ile fc26 alayım dedim onda sıkıntı olmuştu. Ziraat varsa onu deneyin derim.

Az önce iki oyunuda garanti kredi kartı ile aldım 1722 TL'ye geldi oyun başı kütüphanedede gözüküyor inş sorun yaşamayız

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri