tamamdır hocam teşekkürler, ea play pro senelik ne kadara geliyordu? hatırlayan var mı?dilde Türkçede var bende de gözüküyor yani
tamamdır hocam teşekkürler, ea play pro senelik ne kadara geliyordu? hatırlayan var mı?dilde Türkçede var bende de gözüküyor yani
nereden alıyorsun proyu ben almaya çalıştım mısır üzerinden fakat izin vermiyor bi türlüBen de FC26 için Ea Play Pro almak istiyorum da geçen senelerde bu durumdan ban yiyenleri gördüm. Arkadaşım bizzat yaptı yemedi fakat yapıp yiyen de var. Çok arada kaldım ben de maalesef.
2700 herhaldetamamdır hocam teşekkürler, ea play pro senelik ne kadara geliyordu? hatırlayan var mı?
hangisini iptal edecenFC26 alayim dedim sabah ama kutuphanede gozukmuyor ya neden boyle oldu bilmiyorum BF6 gozukuyor FC26 yok. Eger gozukmezce mecburen iade edecegim on siparisi.
EA app versiyon phantom paketiBf6 nın hangi versiyonunu önerirsiniz? Bu arada Bende epic games ve ea app fiyatı aynı çıkıyor.
hocam selamlar problem giderildi mi acaba?FC26 yi edebilirim cunku kutuphanede gozukmuyor bf de sikinti yok
hocam vpn yöntemiyle bugün fc 26 aldım, ama benim kütüphanede görünüyorİade ettim valla uğraşmadım hiç fc26 ile
bf6 var o yeter bana