KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
O şekilde alabilirsin bence. Daha ucuza gelir.
kuzen direkt fc aldım
bende aynı şeyi düşünüyorum, yeniden hesap açıp mı alsam yoksa orjinal hesabıma mı alsam bilemedim
orjinale alsanda bişey olmaz kanka ban yiyen görmedim
Daha mantıklı çünkü fc26 1 yıl sürer zaten (her fifa oyunu gibi) arada bf6 da oynarsın
düz fc aldım kanka ilerleyen dönemlerdede oynarım diye

Mısır yapınca VPN Ea olay pro daha ucuz oluyor ama uyarı veriyor bölgenizde ödeme yapın diye.

1755122247273.webp

Hocam region lock falan var mı hiç baktınız mı? Yoksa karavana mı?

bf6yi phantom edition almak aradaki farka deger mi? Oyle eafc26 oynucam genelde ama 1600e de bf6 aliniyorsa alip oynariz ara sira ne diyorsunuz normal mi aliyim yoksa phantom mu?
3 Skin 2 silah için ben şahsen değeceğini sanmıyorum ama tabi alan arkadaşlarıma da saygı duyuyorum. Kimi arkadaşlar pass için alıyor. Ben standart sürüm aldım. Zaten uzun süre oynayacağım için de twitch v.b. platformlarda droplardan skin falan da düşer uzun vadede oynadıkça da görevler falan derken ufak tefek şeyler alırız. Ben bu tarz oyunlarda askeri temanın dışına çıkılmasından hiç hoşlanmıyorum. O yüzden şahsen değeceğini düşünmüyorum.

Arkadaşlar telefondan kütüphaneme bakabiliir miyim? Bulamadım da. Oyunu aldım ama evde olmadığım için bilgisayardan kontrol edemiyorum. Telefondan bakabileceğim nokta var mı ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri