Enco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 960
o kaça geliyor ukraynada?Daha mantıklı çünkü fc26 1 yıl sürer zaten (her fifa oyunu gibi) arada bf6 da oynarsın
o kaça geliyor ukraynada?Daha mantıklı çünkü fc26 1 yıl sürer zaten (her fifa oyunu gibi) arada bf6 da oynarsın
kuzen direkt fc aldımO şekilde alabilirsin bence. Daha ucuza gelir.
orjinale alsanda bişey olmaz kanka ban yiyen görmedimbende aynı şeyi düşünüyorum, yeniden hesap açıp mı alsam yoksa orjinal hesabıma mı alsam bilemedim
düz fc aldım kanka ilerleyen dönemlerdede oynarım diyeDaha mantıklı çünkü fc26 1 yıl sürer zaten (her fifa oyunu gibi) arada bf6 da oynarsın
ukranya hesap kurup tr hesabına hediye olarak atsak olabilir miOyun açıldığında etiket atıp konuyu günceller misin? Merak ettim.
Mantıklı eğer mümkünse.ukranya hesap kurup tr hesabına hediye olarak atsak olabilir mi
Mısırdan almayı dener misin hocam?Fc 26 yerine yıllık pro üyelik almak mantıklı mı?
aldık artık ya hocamMantıklı eğer mümkünse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mısırdan almayı dener misin hocam?
ukrayna ile 1500 tl ye geliyor
200-300 lira koyup epic games den almak isteyen bu yöntemi denesin ukrayna felan uğraşmazsınız.
3 Skin 2 silah için ben şahsen değeceğini sanmıyorum ama tabi alan arkadaşlarıma da saygı duyuyorum. Kimi arkadaşlar pass için alıyor. Ben standart sürüm aldım. Zaten uzun süre oynayacağım için de twitch v.b. platformlarda droplardan skin falan da düşer uzun vadede oynadıkça da görevler falan derken ufak tefek şeyler alırız. Ben bu tarz oyunlarda askeri temanın dışına çıkılmasından hiç hoşlanmıyorum. O yüzden şahsen değeceğini düşünmüyorum.bf6yi phantom edition almak aradaki farka deger mi? Oyle eafc26 oynucam genelde ama 1600e de bf6 aliniyorsa alip oynariz ara sira ne diyorsunuz normal mi aliyim yoksa phantom mu?