KONU KILIT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Müşteri hizmetleri ile bir görüş istersen bakalım ne diyorlar.
vazgeçtim hocam xbox dan 2600 e alıcam çünkü bf6 da xbox da cross play kapatma olucakmış pc deki hilecilerle sıfır denk gelme evet ukrayna olayı iyi güzel hoş ama aimbot daha ilk günden betada geldi resmi çıkıştada gelir milleti kanser eder o yüzden bf yi konsolda cros playform kapalı oynamk en karlısı

beyler benim tahminim ukranyadan alirsan baskanulkeye gidersen ukranya serverlarinda takili kalirsin steamin bu konulari katidir illaki fark eder garip satim alimi
steamle bir işimiz yok ki ea app'den orijinal yerden satın aldık serverlar konusunda bir sorun yaşanacağını sanmıyorum otomatik olarak en yakın yere bağlanıyordur diye düşünmekteyim.Genel olarak steamlik bir şey yok bağlı bile olmasına gerek yok steame yani

1755110569584.webp

bu epic hesabını ukrayna diye açınca fiyatlar böyle oluyor. bu taktik de var ama denemedim.

Alıntıyı görüntüle
bu epic hesabını ukrayna diye açınca fiyatlar böyle oluyor. bu taktik de var ama denemedim.
Kendi epic hesabına mı giriyorsun yoksa yeni hesap mı bu bu taktığı bilmiyorum maalesef. ea app taktığı garanti bunu da denemek isteyen deneyebilir

Kendi epic hesabına mı giriyorsun yoksa yeni hesap mı bu bu taktığı bilmiyorum maalesef. ea app taktığı garanti bunu da denemek isteyen deneyebilir
yeni hesap açıyorsun açarlen ülkeni ukrayna yapıyorsun ama denemedim bu taktigi. böyle bişeyde var.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri