Müşteri hizmetleri ile bir görüş istersen bakalım ne diyorlar.
Müşteri hizmetleri ile bir görüş istersen bakalım ne diyorlar.
vazgeçtim hocam xbox dan 2600 e alıcam çünkü bf6 da xbox da cross play kapatma olucakmış pc deki hilecilerle sıfır denk gelme evet ukrayna olayı iyi güzel hoş ama aimbot daha ilk günden betada geldi resmi çıkıştada gelir milleti kanser eder o yüzden bf yi konsolda cros playform kapalı oynamk en karlısıMüşteri hizmetleri ile bir görüş istersen bakalım ne diyorlar.
steamle bir işimiz yok ki ea app'den orijinal yerden satın aldık serverlar konusunda bir sorun yaşanacağını sanmıyorum otomatik olarak en yakın yere bağlanıyordur diye düşünmekteyim.Genel olarak steamlik bir şey yok bağlı bile olmasına gerek yok steame yanibeyler benim tahminim ukranyadan alirsan baskanulkeye gidersen ukranya serverlarinda takili kalirsin steamin bu konulari katidir illaki fark eder garip satim alimi
Kendi epic hesabına mı giriyorsun yoksa yeni hesap mı bu bu taktığı bilmiyorum maalesef. ea app taktığı garanti bunu da denemek isteyen deneyebilirAlıntıyı görüntüle
bu epic hesabını ukrayna diye açınca fiyatlar böyle oluyor. bu taktik de var ama denemedim.
yeni hesap açıyorsun açarlen ülkeni ukrayna yapıyorsun ama denemedim bu taktigi. böyle bişeyde var.Kendi epic hesabına mı giriyorsun yoksa yeni hesap mı bu bu taktığı bilmiyorum maalesef. ea app taktığı garanti bunu da denemek isteyen deneyebilir
Mantıklı sadece fc26 içinse.Fc 26 yerine yıllık pro üyelik almak mantıklı mı?
Arada BF6'da akarım ama alsam mı diye tereddütteyimMantıklı sadece fc26 içinse.
O şekilde alabilirsin bence. Daha ucuza gelir.Arada BF6'da akarım ama alsam mı diye tereddütteyim
bende aynı şeyi düşünüyorum, yeniden hesap açıp mı alsam yoksa orjinal hesabıma mı alsam bilemedimArada BF6'da akarım ama alsam mı diye tereddütteyim
Daha mantıklı çünkü fc26 1 yıl sürer zaten (her fifa oyunu gibi) arada bf6 da oynarsınFc 26 yerine yıllık pro üyelik almak mantıklı mı?