driver sorunu olabilir , vram darboğazı olabilir , sıcaklık sorunu olabilirhelp pcde gunde 1-2 kere bile olsa illa ani strutter olyo anlik
driver falan deyil vram dabogazi belki ama andiroid emulatorda clash royale oynarken bi keresinde anlik micro strutter oldudriver sorunu olabilir , vram darboğazı olabilir , sıcaklık sorunu olabilir
öncelikle driver güncelse bi önceki sürümü götür güncel değilse güncellemeyi dene , oynadığın oyunlar nedir ve son olarak işlemcinin sıcaklığı ne ? , kaç gb ram var ?
doom dark ages oynuyom strutter olmadan ama bazi yerlerde fps 100 lerden 60-59 za dusyodriver sorunu olabilir , vram darboğazı olabilir , sıcaklık sorunu olabilir
öncelikle driver güncelse bi önceki sürümü götür güncel değilse güncellemeyi dene , oynadığın oyunlar nedir ve son olarak işlemcinin sıcaklığı ne ? , kaç gb ram var ?
RT yi düşürebilirsin gölgeleri düşüğe alabilirsin emulatöre yaşadığın stutterin sebebi %90 emulatörden dolayıdır.driver falan deyil vram dabogazi belki ama andiroid emulatorda clash royale oynarken bi keresinde anlik micro strutter oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
doom dark ages oynuyom strutter olmadan ama bazi yerlerde fps 100 lerden 60-59 za dusyo
pcyi konsol gibi optimize etme sansim varmi?
driver olabilir 5000 serisi çıktığından beri nvidia driverleri problemliydi şu an çözüldü mü çözülmedi mi emin değiliz sorun yaşayan insanlar var hala ondan dolayı sordum.RT yi düşürebilirsin gölgeleri düşüğe alabilirsin emulatöre yaşadığın stutterin sebebi %90 emulatörden dolayıdır.
bu pc sikintisi olmaz demi ve bazen uzun sure kullaninca ekranda sikintilar olyo piksekler falan ama sonra duzelyoRT yi düşürebilirsin gölgeleri düşüğe alabilirsin emulatöre yaşadığın stutterin sebebi %90 emulatörden dolayıdır.
piksel derken biraz açmamız lazım piksel sorunu genelde yazılımsal veya monitör kablosu/monitörün kendisinden olur hızlıca düzeliyorsa muhtemelen windows sürümü ile de kaynaklanıyor olabilir tonlarca ihtimal varbu pc sikintisi olmaz demi ve bazen uzun sure kullaninca ekranda sikintilar olyo piksekler falan ama sonra duzelyo
aniden bir bolge ayni kaliyo yenilenmeyi durduyo bu arada msi mag 255fx 300 herz 0.1ms monitorpiksel derken biraz açmamız lazım piksel sorunu genelde yazılımsal veya monitör kablosu/monitörün kendisinden olur hızlıca düzeliyorsa muhtemelen windows sürümü ile de kaynaklanıyor olabilir tonlarca ihtimal var![]()
G-sycn açarsanız çözülür gibi duruyor.aniden bir bolge ayni kaliyo yenilenmeyi durduyo bu arada msi mag 255fx 300 herz 0.1ms monitor
discord versene kanka oyle rahat konusalimG-sycn açarsanız çözülür gibi duruyor.
eğer bluestack 5 kullanıyorsan ayarlarından verdiğin rami ve işlemciyi artır stutter problemi %90 çözülür.
dpi bende çalışmadı bende daha fazla uğraşmadım açıkçası.discord versene kanka oyle rahat konusalim
gysn nasi accam free sycn premium acik monutordeG-sycn açarsanız çözülür gibi duruyor.
eğer bluestack 5 kullanıyorsan ayarlarından verdiğin rami ve işlemciyi artır stutter problemi %90 çözülür ve sanallaştırma kapalıysa aç bios üzerinden açabiliyorsun 5 dakikalık bir olay.
nvidia denetim masası üzerinden açman lazım daha önce hiç kullanmadığım için detaylı bilmiyorum.gysn nasi accam free sycn premium acik monutorde
evet acik zaten nidia app kaldirdikdan sonra o sorunu gormuyomnvidia denetim masası üzerinden açman lazım daha önce hiç kullanmadığım için detaylı bilmiyorum.
kanka ucuza gamepad onerirmisn 1800 civarinvidia denetim masası üzerinden açman lazım daha önce hiç kullanmadığım için detaylı bilmiyorum.