Rtx 5070 650 watt psu varMerhabalar ekran kartınız nedir? kaç watt psu kullanıyorsunuz?
Rtx 5070 650 watt psu var
Sorun yaşamazsın ama K işlemenin bir faydası olmaz.İ5 14400f b760m-a wifi anakartim var 14600k ya gecsem anakartim beslermi
Nasi faydasi olmaz?Sorun yaşamazsın ama K işlemenin bir faydası olmaz.
Anakartın OC desteklemiyorNasi faydasi olmaz?
Evet desteklemiyor ama islemciden tam performans alabilirmiym anakartim yeterli gelirmi onu merak ediyormAnakartın OC desteklemiyor
YeterliEvet desteklemiyor ama islemciden tam performans alabilirmiym anakartim yeterli gelirmi onu merak ediyorm
Gördüğüm kadarıyla VRM soğutması falan güzel anakartın o yüzden bir sorun olmaz 14600KF alınabilir.Evet desteklemiyor ama islemciden tam performans alabilirmiym anakartim yeterli gelirmi onu merak ediyorm
Tam performans ne demek mesela? İşlemcinin bütün potansiyelini kullanamayacaksın. K işlemciler B serisi anakartlarla eşleşmemeli.Evet desteklemiyor ama islemciden tam performans alabilirmiym anakartim yeterli gelirmi onu merak ediyorm
Tam performansdan kastım islemci frekansini turboya gectiginde gucu kisma olayi olurmuTam performans ne demek mesela? İşlemcinin bütün potansiyelini kullanamayacaksın. K işlemciler B serisi anakartlarla eşleşmemeli.