Hyper x Cloud 3 Wireless Alınır mI ?

Mert gül

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
372
Merhaba herkese umarım iyisinizdir. Aklımda Hyper x Cloud 3 Wireless almak var sizce 4500 TL eder mi yoksa başka bir kulaklık öneriniz var mı şuanda kullandığım kulaklık Rampage Drop Plus . Hyper x cloud 3 wireless kullananlardan öneri bekliyorum.

İyi Forumlar...

Merhaba herkese umarım iyisinizdir. Aklımda Hyper x Cloud 3 Wireless almak var sizce 4500 TL eder mi yoksa başka bir kulaklık öneriniz var mı şuanda kullandığım kulaklık Rampage Drop Plus . Hyper x cloud 3 wireless kullananlardan öneri bekliyorum.

İyi Forumlar...
aktif olarak kullaniyorum eq ve sonar mik ayari ile asiri iyi oldugunu dusunuyorum default ta kullanilabilir fakat ben biraz bass konusunda eksik oldugunu dusundugumden dolayi kafa yordum

aktif olarak kullaniyorum eq ve sonar mik ayari ile asiri iyi oldugunu dusunuyorum default ta kullanilabilir fakat ben biraz bass konusunda eksik oldugunu dusundugumden dolayi kafa yordum
peki önerir misiniz? veya bu fiyat bandında wireless hangi kulaklık var ?

peki önerir misiniz? veya bu fiyat bandında wireless hangi kulaklık var ?
siddetle oneririm ama eksi nokta sayabilecegim tek durum olarak pedleri var oldugum ortam disariya gore 8 10 derece daha soguk olsada terliyor bu yuzden kullandiktan sonra islak mendil ile silip kenara koyuyorum onun disinda bir kusurunu goremedim maalesef bu fiyatlarda ne var inanin bir fikrim yok ben 3k civarina 1 haftalik almistim guvendigim bir titiz arkadastan

Rica etsem sonar mic ayarını atar mısın bende yapayım

İyi Forumlar...
alınmaz ben araştırmıştım ses ayarı problemi var kendin eq ayarı yapman lazım falan filan baya can sıkıcı kulaklık kısaca baktığım yerde çoğu insan önermiyordu reddite felan

kral ben aldım 3 haftadır kullanıyorum ses seviyesinden falan endişeleniyordum fazla ses seven biriyim yetiyor cloud2 kullandıysan cloud2 nin %85 ses seviyesiyle bunun %100 eşit evet bas seviyesi düşük ama oda sorun yaratmadı bana endişelendiğim hiçbir konuda sorun yaşamadım kısaca alabilirsin gönül rahatlıgıyla (hiçbir eq ayar vb yapmadım default haliyle kullanıyorum ( mikrofonunu denemedim harici mikrofonum var yorumlarım bu kadar)

Kesinlikle katılıyorum özel ayar istiyor stok hali bence başarısız ben dolby ile çözmüştüm ve forumda birçok arkadaşa önerdim ayarlarım profilimde mevcut

Geri