Dark markasının çok ucuza soğutucuları var. Onlardan akıp takabilirsin. Takarken biraz zor ama F/P olarak çok iyiler.R5 5600x için soğutucu almaya gerek varmı şu anda stock soğutucu kullanıyorum bu sıcak havalarda boşta Maks56-57 yükte ise maks 87 yi gördüm eğer sougutucu gerek ise maks 1000tl bütçe ayırabilirim.
Kesinlikle gerek yok güzel bir termal macun al sür 80 üzerine çıkmaz 87 de tehlikeli bir değer değil zaten ama dediğim gibi yapR5 5600x için soğutucu almaya gerek varmı şu anda stock soğutucu kullanıyorum bu sıcak havalarda boşta Maks56-57 yükte ise maks 87 yi gördüm eğer sougutucu gerek ise maks 1000tl bütçe ayırabilirim.
İdarelik bi olay değil fanı temiz tutup macunu yeniledikçe 2 yıl sonrada aynı derecede kalacak. Ama stabile olması yönünden kule tipi öneririmNe kadar süre bu sekil idare ederim?
Isılarına bak ortalamanın üstünde gördüğünde yenilersin ama genelde 5-6 ayMacunu ne kadar sürede yenileyim
Sürekli de bu şekilde kullanabilirsin ısı kaynaklı bozulmaz ama benim psikolojimi bozar şahsen öyle sürekli 88-90 derece işlemciNe kadar süre bu sekil idare ederim?
Ömru azalır amaSürekli de bu şekilde kullanabilirsin ısı kaynaklı bozulmaz ama benim psikolojimi bozar şahsen öyle sürekli 88-90 derece işlemci![]()
Tamam tavsiye için sağolIsılarına bak ortalamanın üstünde gördüğünde yenilersin ama genelde 5-6 ay
1-2 Yılda bir ısı artışına göre ayarlarsınMacunu ne kadar sürede yenileyim
Ömrü azalmaz bunlar 100 dereceye kadar uzun sürelerce test edilmiş işlemciler çoğu kişi bakmadan bu ısırarak kullanıyor zatenÖmru azalır ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam tavsiye için sağol
1-2 Yılda bir ısı artışına göre ayarlarsın
İşlemciyi alalı 1 hafta oldu ısı değerlerim normal yani demi?İdarelik bi olay değil fanı temiz tutup macunu yeniledikçe 2 yıl sonrada aynı derecede kalacak. Ama stabile olması yönünden kule tipi öneririm
Harbiden önceden bende bakmazdım1-2 Yılda bir ısı artışına göre ayarlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ömrü azalmaz bunlar 100 dereceye kadar uzun sürelerce test edilmiş işlemciler çoğu kişi bakmadan bu ısırarak kullanıyor zaten