Ryzen 5 5600x soğutucu

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,355
R5 5600x için soğutucu almaya gerek varmı şu anda stock soğutucu kullanıyorum bu sıcak havalarda boşta Maks56-57 yükte ise maks 87 yi gördüm eğer sougutucu gerek ise maks 1000tl bütçe ayırabilirim.

R5 5600x için soğutucu almaya gerek varmı şu anda stock soğutucu kullanıyorum bu sıcak havalarda boşta Maks56-57 yükte ise maks 87 yi gördüm eğer sougutucu gerek ise maks 1000tl bütçe ayırabilirim.
Dark markasının çok ucuza soğutucuları var. Onlardan akıp takabilirsin. Takarken biraz zor ama F/P olarak çok iyiler.

Kesinlikle gerek yok güzel bir termal macun al sür 80 üzerine çıkmaz 87 de tehlikeli bir değer değil zaten ama dediğim gibi yap

Ne kadar süre bu sekil idare ederim?
İdarelik bi olay değil fanı temiz tutup macunu yeniledikçe 2 yıl sonrada aynı derecede kalacak. Ama stabile olması yönünden kule tipi öneririm

Macunu ne kadar sürede yenileyim
1-2 Yılda bir ısı artışına göre ayarlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ömru azalır ama

Tamam tavsiye için sağol
Ömrü azalmaz bunlar 100 dereceye kadar uzun sürelerce test edilmiş işlemciler çoğu kişi bakmadan bu ısırarak kullanıyor zaten

İdarelik bi olay değil fanı temiz tutup macunu yeniledikçe 2 yıl sonrada aynı derecede kalacak. Ama stabile olması yönünden kule tipi öneririm
İşlemciyi alalı 1 hafta oldu ısı değerlerim normal yani demi?

Ömrü azalmaz bunlar 100 dereceye kadar uzun sürelerce test edilmiş işlemciler çoğu kişi bakmadan bu ısırarak kullanıyor zaten
Harbiden önceden bende bakmazdım

Geri