Ryzen 5 5600x soğutucu

Onu unuttum evde değilim bakamam ama kötü bir marka bide 6-7 yıl oldu alalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi marka bilmiyorum 8x2 ddr4 2666mhz olduğunu biliyorum
psu hakkinda bir fikrim yok ancak saniyorumki izin verir. kasa olcunuzunde izin verdigini dusunerekten Dark Freezer X123 alabilirsiniz. ( ulan biktim artik su fiyatlardan daha 1 hafta oldu olmadi getirdikleri zam a bak)

onceliginiz şu şekilde olabilir: psu, anakart, ram, ekran karti (ihtiyaca gore degisir ama herhangi bir upg oncesi psu degismekte fayda var)

psu hakkinda bir fikrim yok ancak saniyorumki izin verir. kasa olcunuzunde izin verdigini dusunerekten Dark Freezer X123 alabilirsiniz. ( ulan biktim artik su fiyatlardan daha 1 hafta oldu olmadi getirdikleri zam a bak)

onceliginiz şu şekilde olabilir: psu, anakart, ram, ekran karti (ihtiyaca gore degisir ama herhangi bir upg oncesi psu degismekte fayda var)
Benim monitörde ofis monitoru 60hz ilk onu degistirmek istiyorum

Benim monitörde ofis monitoru 60hz ilk onu degistirmek istiyorum
hocam serüvenin basindasiniz şimdiden söyliyeyim bu yavas yavas bileşen upgradeleme işi çok zevk veriyor eğlendiriyor ve uğraştikca arastirdikca dahada icinize siniyor. şimdiden basarilar diliyorum bu yolda. her bileşende buraya yazarsaniz yardimci olmaya çalisiriz. iyi forumlar.

hocam serüvenin basindasiniz şimdiden söyliyeyim bu yavas yavas bileşen upgradeleme işi çok zevk veriyor eğlendiriyor ve uğraştikca arastirdikca dahada icinize siniyor. şimdiden basarilar diliyorum bu yolda. her bileşende buraya yazarsaniz yardimci olmaya çalisiriz. iyi forumlar.
Sağol siz olmadınız chatgpt ye mahkum kalırım bu forumda 700tl ye bir kualklik aldım hala hiçbir sorunu olmadan kullanıyorum kendim alşam muhtemelen şuan copteydi demek istediğim siz olmadınız hem param hem zamanım boşa gidecekti.

Kral anakartı değişmene gerek yok, psu ram ve monitör değişirsin
İlk monitörü değiştirmek istiyorum sence hangisni degistireyim?

1-2 Yılda bir ısı artışına göre ayarlarsın

Ömrü azalmaz bunlar 100 dereceye kadar uzun sürelerce test edilmiş işlemciler çoğu kişi bakmadan bu ısırarak kullanıyor zaten
Ömru azalır ama

Tamam tavsiye için sağol
Teknolojik aletler spesifik olaylar yaşanmadığı sürece ömrü azalmaz mekanik bi sistem değilki dış etkenlerden bozulsun.

Bir videoda ömrünün kisalacagini duymuştum o yüzden soyledim
Yok hocam kim söylemişse yanlış söylemiş he şahsen benim moralim bozulur 90 derece işlemci görünce.

yani sabit 90 da çalışsa bile hiç bir şey olmaz demi sadece performans düşer
Yo performansta düşmez sabit duruyorsa tek etki odanızın saunaya dönmesi olur tabi siz yinede macun yenileyin soğuk kalması her türlü daha iyi 100 derece üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok.

Sağol siz olmadınız chatgpt ye mahkum kalırım bu forumda 700tl ye bir kualklik aldım hala hiçbir sorunu olmadan kullanıyorum kendim alşam muhtemelen şuan copteydi demek istediğim siz olmadınız hem param hem zamanım boşa gidecekti.

İlk monitörü değiştirmek istiyorum sence hangisni degistireyim?
Monitörü değiş evet

Yo performansta düşmez sabit duruyorsa tek etki odanızın saunaya dönmesi olur tabi siz yinede macun yenileyin soğuk kalması her türlü daha iyi 100 derece üstüne çıkmadığı sürece sıkıntı yok.
Sağol tavsiye için

Monitörü değiş evet
Sence bu sisteme 240hz yada 180hz çokmu?

Sağol tavsiye için

Sence bu sisteme 240hz yada 180hz çokmu?
240 bir tık fazla sabit 240hz den tam verim alamayabilirsin ama 240 alacak bütçen varsa al zaten ddr5 geçince her işlemciyle rahat 300+ alırsın

Geri