Ryzen 5 5600x soğutucu

İşlemciyi alalı 1 hafta oldu ısı değerlerim normal yani demi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbiden önceden bende bakmazdım
Normal ama 5600 için kule tipi lazım bence. Bundan 3 sene önce bendede vardı en kral macunla bile 90 dereceyi görüyordu valoda buda ister istemez performans kaybı demek kule tipiyle 15 derece rahat düşer, kaliteli bir kule tipiyle 20-25

r5 5600üme dark freezerx123 aldim 500 tl ye. yuktr 90 dereceden 70 derceceye dusurdu

Normal ama 5600 için kule tipi lazım bence. Bundan 3 sene önce bendede vardı en kral macunla bile 90 dereceyi görüyordu valoda buda ister istemez performans kaybı demek kule tipiyle 15 derece rahat düşer, kaliteli bir kule tipiyle 20-25
bu adam doğruları konuşmaktadır

r5 5600üme dark freezerx123 aldim 500 tl ye. yuktr 90 dereceden 70 derceceye dusurdu

bu adam doğruları konuşmaktadır
hocam strong m4 12xproda bakabilirsiniz 4 pinli 135 watt yani hem ayarlanablir hiz ben x123 ile arasinda 100tl fadk var hemde daha fazla guc cekiyor daha iyidir diye dusunuyorum

.

hocam strong m4 12xproda bakabilirsiniz 4 pinli 135 watt yani hem ayarlanablir hiz ben x123 ile arasinda 100tl fadk var hemde daha fazla guc cekiyor daha iyidir diye dusunuyorum
Benim PSU 500w sertfikası yok

A320m h kartına frezerx123 uyumlu olurmu?
am4 uyumlu anakartiniza uyar, kasa ölçünüz nedir ? birde şuan stok fan ramlere yakinmi ? (benim stok fan ramlere baya yakindi yinedr rahat oldu, ancak en azindan benim adima low profile olmasi onemli ramlerin. sizin ramlerinizin ve cpunuzun konumunu bilmiyorum)

.

ekran kartiniz nedir

am4 uyumlu anakartiniza uyar, kasa ölçünüz nedir ? birde şuan stok fan ramlere yakinmi ? (benim stok fan ramlere baya yakindi yinedr rahat oldu, ancak en azindan benim adima low profile olmasi onemli ramlerin. sizin ramlerinizin ve cpunuzun konumunu bilmiyorum)
Evet ramlere yakın hatta baskı uyguluyorsa şaşırmam

ekran kartiniz nedir
Sapphire Rx 570 8gb

.

Psu marka nedir

Evet ramlere yakın hatta baskı uyguluyorsa şaşırmam

Sapphire Rx 570 8gb
Bende a520 anakarta bu kule tipinin daha büyüğünü taktım matx anakart oda. Bir sorun olacağını sanmam

Onu unuttum evde değilim bakamam ama kötü bir marka bide 6-7 yıl oldu alalı
Şimdi psu değiş diyeceğimde ekstra masraf olacak yine sana kalmış ama o psuya fazla güvenme bence. Her an elinde kalabilir. Şans işi tabi, 5 yıl powerboost psu kullandım bir şey olmamıştı

Onu unuttum evde değilim bakamam ama kötü bir marka bide 6-7 yıl oldu alalı

Hangi marka bilmiyorum 8x2 ddr4 2666mhz olduğunu biliyorum
Düşük ama kabul edilebilir belki imkanın varsa sat 2x16 3600mhz geç

Şimdi psu değiş diyeceğimde ekstra masraf olacak yine sana kalmış ama o psuya fazla güvenme bence. Her an elinde kalabilir. Şans işi tabi, 5 yıl powerboost psu kullandım bir şey olmamıştı
Biliyorum da PSU yu degistirmekten de korkuyorum onun montajı daha zor bu arada sanırım powerboosttu benimkinin markasını sen yazınca aklıma geldi.Degistirmeyi düşünürsem konu açarım sence bir anda bütün sistemim bozulabilirmi?

Düşük ama kabul edilebilir belki imkanın varsa sat 2x16 3600mhz geç
Ram degistiricek olursam anakart ile degistiririm

Biliyorum da PSU yu degistirmekten de korkuyorum onun montajı daha zor bu arada sanırım powerboosttu benimkinin markasını sen yazınca aklıma geldi.Degistirmeyi düşünürsem konu açarım sence bir anda bütün sistemim bozulabilirmi?
Şöyle psudan kaynaklı diğer parçalara zarar gelebilir. Ama dediğim gibi kalitesiz diye kesin bir şey diyemem, 5 yıl bende kullandım ama ekran kartı yükselttiğim için değiştim. Montajı çok kolay, psu yu montajla kablolarını arkadan geçir gerekli yerlere tak aşırı basit. Yt den izle

Ram degistiricek olursam anakart ile degistiririm
Anakartı değişmene gerek yok, 5600ün üstüne çıkmazsın sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,955
Üyeler
183,924
Son üye
burak32tr
Geri