drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,245
Cevap yazıyorsun ya bende eski cevap açılıyor bildirime tıklayınca yenisini yakalamak güç oluyordoğrudur hocam sorun yokniye benim bildirimleri takip etmek zorki
Cevap yazıyorsun ya bende eski cevap açılıyor bildirime tıklayınca yenisini yakalamak güç oluyordoğrudur hocam sorun yokniye benim bildirimleri takip etmek zorki
Dragos Ocean Curved Pro 7xkasanın marka modeli nedir hocam
Led peki? Lens'ten mi baktın :d
Lensten çıkmadığı için sordum ben de =_=lensten bakmadım 3d duvar panel yazınca çıkıyo zaten bi ara bende bakıyorum bunlara ordan biliyorum. ledi bilmiyom onu sen lensten bak![]()
Lensten çıkmadığı için sordum ben de =_=
kalsınönüme ilk çıkanı attım şerit neon argb led yazınca çıkar![]()
neeko 5mt Şerit Neon Led Animasyonlu Kumandalı Ve Telefon Kontrollü Sese Ve Müziğe Duyarlı Magic Led Argb - Fiyatı, Yorumları
neeko 5mt Şerit Neon Led Animasyonlu Kumandalı Ve Telefon Kontrollü Sese Ve Müziğe Duyarlı Magic Led Argb yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben de led var aslında da çok kötü. düz beyaz istiyordum da RGB diye bryaz olmuyor. Bir de ledi ğlastik kaplamıyor iştevardır ucuzu uzunluğuna göre fiyatı değişir zaten araştırmak lazım
40cm beyaz 170 liraya var N11'de