Gamermarkt icra ve dava tehdidi

2024 eylül tarihlerinde gamermarkt üzerinden hesap satmıştım. Hesaplar geri çekildiğine dair bana ulaştılar. Bende geri çekmediğimi belirttiğimde bana ; Siz veya bir başkası çekse dahi satıcı sorumludur diyerek işlem başlatacaklarını söylediler.
Bende araştırmam sonucu bu icraya 1 hafta içinde itiraz edip beklemem gerekiyor. Eğer karşı dava açarlarsa ne yapmalıyım kazanabilirler mi benim çekmediğim hesaplardan ben sorumlu tutulup ödemek zorunda kalır mıyım ? Şu anda 10 bin tl isteniyor. İlerde artacaktır avukat dosya masraflarından dolayı.
Bu i*neler çok yapıyor bunu bişey olmaz hocam korkutmak para koparmak için

Hello man, in in the same situation: being threatened for a sale i did over a year ago. I dont even recall the info related to the sale. What happened to you in the end?
nothing happens dont worry , they just want scare you

2023 kasım ayında davaya itiraz ettim dava hala açık hiçbir şey olmuyor ödemeyin şu parayı
İcraya itiraz ediyorsun. İlamsız icra olacağından borcum yoktur yazsan yeter. İtirazın kaldırılması için dava açacaklar orada da ispat etmeleri gerekecek. İspat yükü onlarda, sende değil. İspatlayamayacaklar icra düşecek. 2. durum icra açacaklar itiraz edeceksin itirazın iptalini 1 sene içinde açmayacaklar, icra düşecek. 3. durum hiç icra açmayacaklar mabadlarından sallıyorlar.
2023 kasım ayında davaya itiraz ettim dava hala açık hiçbir şey olmuyor ödemeyin şu parayı
Benimde taze böyle bir olay yaşandı 2 hesap sattım ikisiyle de alakam olmamasına rağmen geri alındığı söyleniyor. İcra başlayacakmış ne yapmam lazım. Süreçte olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ? Lütfen yardımcı olun bişey yapmam gerekiyor ise gecikmek istemiyorum da.

Benimde taze böyle bir olay yaşandı 2 hesap sattım ikisiyle de alakam olmamasına rağmen geri alındığı söyleniyor. İcra başlayacakmış ne yapmam lazım. Süreçte olan arkadaşlar bilgilendirebilir mi ? Lütfen yardımcı olun bişey yapmam gerekiyor ise gecikmek istemiyorum da.
Öncelikle icraya itiraz et böyle bir borcum yok de, zamanında itiraz etmezsen borcun olduğunu kabul etmiş sayılıyorsun. Buna karşılık dava açıp borcun olduğunu kanıtlayıp icrayı tekrar başlatmak isteyebilirler o konuda da haklıysan hakkını savunman lazım, zaten önce karşı tarafın kanıtlaması lazım.

Bu aralar bu hesap satış sitelerinden dava tehdidi aldım diye çok fazla konu görüyorum , garip bir durum. Bu kadar kişinin açması normal gelmiyor bana, hesap satıcıları dolandırıcı değilse bu hesap sitelerinin altından bir şey çıkacak gibi :D
satici dolandiriciligi cok fazla ben postu acan kisinin dolandirici olmadigina inanmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,325
Üyeler
196,932
Son üye
literallyulas
Geri