ahmet hüda bal
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
MSI MAG 256F - Asus ROG Strix XG259CS Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI MAG 256F - Asus ROG Strix XG259CS özellik ve fiyat karşılaştırması
rekabetçi oyunlar için hangisi daha mantıklı parlaklık mı 8bit+frc mi ?renkler, renk sayısı, parlaklık asus moniöründe daha iyi ve asus da pivot, sağa sola döndürme ve yükseklik ayarı var,
fiyat farkına değermi sen karar vereceksin.
ikiside rekabetçide pek önemli değil, senin için monitörü pivot, sağ sol, yukarı aşşağı yapmak önemliyse asus, önemli değilse msırekabetçi oyunlar için hangisi daha mantıklı parlaklık mı 8bit+frc mi ?
XG259CS fiyatını haketmiyor. 5.500 TL'e satılan AOC 24G42E bile daha iyi. Hangi oyunları oynuyorsunuz?MSI MAG 256F - Asus ROG Strix XG259CS Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI MAG 256F - Asus ROG Strix XG259CS özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Hocam siz en son monitör önerisi istemiyor muydunuz?renkler, renk sayısı, parlaklık asus moniöründe daha iyi ve asus da pivot, sağa sola döndürme ve yükseklik ayarı var,
fiyat farkına değermi sen karar vereceksin.
ark survival evolved/bf1/Cs2/7 Daystodie/cyberpunk/Snowrunner/birkaç hafta içinde conan exiles oynamayı düşünüyorumXG259CS fiyatını haketmiyor. 5.500 TL'e satılan AOC 24G42E bile daha iyi. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam siz en son monitör önerisi istemiyor muydunuz?
Genellikle hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz? Dizi film izliyor musunuz?ark survival evolved/bf1/Cs2/7 Daystodie/cyberpunk/Snowrunner/birkaç hafta içinde conan exiles oynamayı düşünüyorum
ikiside degil. AOC al bence deMSI MAG 256F - Asus ROG Strix XG259CS Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI MAG 256F - Asus ROG Strix XG259CS özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
işin doğrusu şuan bu monitörü kullanıyorum ama rekabetçi oyunlarda 60 fps çok fazla zorluyorGenellikle hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz? Dizi film izliyor musunuz?
FPS oyunları için monitör alıp o monitörü hikayeli oyunlar için kullanmak mı istersiniz? Yoksa direk yeni monitöre geçmek mi?işin doğrusu şuan bu monitörü kullanıyorum ama rekabetçi oyunlarda 60 fps çok fazla zorluyor
ve evet genellikle hikayeli oyunlar oynarım
anime ve film izliyorum
![]()
Samsung LS43DM702UUXUF (S43DM702) Monitör
Samsung LS43DM702UUXUF (S43DM702) Monitör S43DM702UU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
şuan 2k 260 hz bir monitör mü alsam yoksa hikayeli oyunlar için ayrı fps oyunları için ayrı 2 tane 1080p mi alsam onun kararını vermeye çalışıyorumFPS oyunları için monitör alıp o monitörü hikayeli oyunlar için kullanmak mı istersiniz? Yoksa direk yeni monitöre geçmek mi?
Bütçeniz bir anda 12 bin TL mi oldu?şuan 2k 260 hz bir monitör mü alsam yoksa hikayeli oyunlar için ayrı fps oyunları için ayrı 2 tane 1080p mi alsam onun kararını vermeye çalışıyorum
Forumda ilk kez benim dışında snowrunner oynayan görüyom helalark survival evolved/bf1/Cs2/7 Daystodie/cyberpunk/Snowrunner/birkaç hafta içinde conan exiles oynamayı düşünüyorum