Bu fiyat farkına değecek kaçırdığım bir özellik varmı aralarında

renkler, renk sayısı, parlaklık asus moniöründe daha iyi ve asus da pivot, sağa sola döndürme ve yükseklik ayarı var,
fiyat farkına değermi sen karar vereceksin.

renkler, renk sayısı, parlaklık asus moniöründe daha iyi ve asus da pivot, sağa sola döndürme ve yükseklik ayarı var,
rekabetçi oyunlar için hangisi daha mantıklı parlaklık mı 8bit+frc mi ?

rekabetçi oyunlar için hangisi daha mantıklı parlaklık mı 8bit+frc mi ?
ikiside rekabetçide pek önemli değil, senin için monitörü pivot, sağ sol, yukarı aşşağı yapmak önemliyse asus, önemli değilse msı

XG259CS fiyatını haketmiyor. 5.500 TL'e satılan AOC 24G42E bile daha iyi. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz en son monitör önerisi istemiyor muydunuz?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
XG259CS fiyatını haketmiyor. 5.500 TL'e satılan AOC 24G42E bile daha iyi. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz en son monitör önerisi istemiyor muydunuz?
ark survival evolved/bf1/Cs2/7 Daystodie/cyberpunk/Snowrunner/birkaç hafta içinde conan exiles oynamayı düşünüyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Genellikle hikayeli oyunlar mı oynuyorsunuz? Dizi film izliyor musunuz?
işin doğrusu şuan bu monitörü kullanıyorum ama rekabetçi oyunlarda 60 fps çok fazla zorluyor
ve evet genellikle hikayeli oyunlar oynarım
anime ve film izliyorum

işin doğrusu şuan bu monitörü kullanıyorum ama rekabetçi oyunlarda 60 fps çok fazla zorluyor
ve evet genellikle hikayeli oyunlar oynarım
anime ve film izliyorum
FPS oyunları için monitör alıp o monitörü hikayeli oyunlar için kullanmak mı istersiniz? Yoksa direk yeni monitöre geçmek mi?

FPS oyunları için monitör alıp o monitörü hikayeli oyunlar için kullanmak mı istersiniz? Yoksa direk yeni monitöre geçmek mi?
şuan 2k 260 hz bir monitör mü alsam yoksa hikayeli oyunlar için ayrı fps oyunları için ayrı 2 tane 1080p mi alsam onun kararını vermeye çalışıyorum
hikayeli oyunlarda cyberpunk dan örnek vericim 2k da 150 fpsnin üzerine çıkamıyorum monitör buna ayak uydururken ms artıcağı için kuşkularım var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,429
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri