Onurkotlutok05
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 7,692
Günde yaklaşık 60 80 km yapılacak az yakan ve servisle işi olmayan, hem konforlu hem de yeteri kadar performanslı sıfır araç arıyorum
Hocam bayilerde eski kasa kalmamış ya da satmiyorlar makyajlı hali alınır mı sizceCorolla cross hybrid
Alınır da fiyatına bağlıHocam bayilerde eski kasa kalmamış ya da satmiyorlar makyajlı hali alınır mı sizce
Sıfır arıyorum hocam
Bu fiyata senin istediklerin artı olarak sıfırı cok zor bulursun 2.el temiz iyi bişey bulursunSıfır arıyorum hocam
Bu kadar bütçem olsa ev6 veya İoniq 6 alırdım.Günde yaklaşık 60 80 km yapılacak az yakan ve servisle işi olmayan, hem konforlu hem de yeteri kadar performanslı sıfır araç arıyorum
Hocam performans ve konfor dediğim kısımlar ekstra olarak rahatsiz etmese yeterli yoksa bende çok aşırı şeyler beklemiyorumBu fiyata senin istediklerin artı olarak sıfırı cok zor bulursun 2.el temiz iyi bişey bulursun
Yani honda crvye baktın mıHocam performans ve konfor dediğim kısımlar ekstra olarak rahatsiz etmese yeterli yoksa bende çok aşırı şeyler beklemiyorum
Ev6 3.1 ioniq 6 2.1 yazıyor sitelerinde pazarlıkla belki ioniq 6 düşer ama ev6 bana da çok maalesefBu kadar bütçem olsa ev6 veya İoniq 6 alırdım.
İki araçta hayalim.![]()
Bayiler 2.5'e veriyor. Hiçbir zaman liste fiyatına bakma. İkinci elde ise 2m'e bulursun.Ev6 3.1 ioniq 6 2.1 yazıyor sitelerinde pazarlıkla belki ioniq 6 düşer ama ev6 bana da çok maalesef![]()
Ioniq 6 kadar dandik bir araba görmedim, 5 ve 6 da var şirkette ikiside sıkıntılı fakat 5 saha iyi, görüntüsü aldatmasın kralBu kadar bütçem olsa ev6 veya İoniq 6 alırdım.
İki araçta hayalim.![]()