FEVELL X1 kablosuz oyuncu kulaklığı deneyimim

Hocam modeli internete yazınca hiçbir yerde çıkmıyor link atma şansın var mı bakayım bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam buldum buymuş.

Bu tarz kulaklıklarda en önemli konulardan biri; şarj sırasında kullanılabiliyor mu?

3-5 senedir steelseries arctis 1 wireless kullanıyorum artık eskidi yeni kulaklık almayı düşünüyorum arctis 1 wirelesstan bu kulaklığa geçsem beğenir miyim?

3-5 senedir steelseries arctis 1 wireless kullanıyorum artık eskidi yeni kulaklık almayı düşünüyorum arctis 1 wirelesstan bu kulaklığa geçsem beğenir miyim?
arctis 1 wireless kumaş değil mi kanka X1 deri ped rahatsız etmesin uzun yıllar kumaş kullanmışsın çünkü

ses kalitesi,mikrofon kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum ben şuan gayet memnunum bir problem yok bazı arkadaşlar dip ses sorunu yaşamış ama bende hiç yok açıkçası

Son düzenleme:
arctis 1 wireless kumaş değil mi kanka X1 deri ped rahatsız etmesin uzun yıllar kumaş kullanmışsın çünkü

ses kalitesi,mikrofon kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum ben şuan gayet memnunum bir problem yok bazı arkadaşlar dip ses sorunu yaşamış ama bende hiç yok açıkçası
KUllandıkları anakartın ses kartıyla alakalı olabilir mi?

KUllandıkları anakartın ses kartıyla alakalı olabilir mi

KUllandıkları anakartın ses kartıyla alakalı olabilir mi?

KUllandıkları anakartın ses kartıyla alakalı olabilir mi
hiçbir fikrim yok ben çok memnunum sorun yaşamadım daha

Geri