yazdım da sen hangi kullaklıktan buna gectinwhatsapp hatlarına yaz bakalım ne dicekler
kabloluydu razer blackshark v2x kullanıyordumyazdım da sen hangi kullaklıktan buna gectin
hiç mi memnun kalmadın bende ne mikrofonda bir sorun var ne de dip ses 0 yaniyazdım da sen hangi kullaklıktan buna gectin
aynen o hocamHocam modeli internete yazınca hiçbir yerde çıkmıyor link atma şansın var mı bakayım bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam buldum buymuş.
![]()
Fevell X1 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
furylevel.com
X1'de kablo ile birlikte kullanabiliyorsun dongle'a gerek kalmıyor. Fakat XS1'de hem dongle takılı olacak hem kablo bağlı olacak.Bu tarz kulaklıklarda en önemli konulardan biri; şarj sırasında kullanılabiliyor mu?
evet kullanılıyor x1'de bu özellik mevcutBu tarz kulaklıklarda en önemli konulardan biri; şarj sırasında kullanılabiliyor mu?
driverı yok maalesefdriver falan yokmu hocam
arctis 1 wireless kumaş değil mi kanka X1 deri ped rahatsız etmesin uzun yıllar kumaş kullanmışsın çünkü3-5 senedir steelseries arctis 1 wireless kullanıyorum artık eskidi yeni kulaklık almayı düşünüyorum arctis 1 wirelesstan bu kulaklığa geçsem beğenir miyim?
ses kalitesi,mikrofon kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum ben şuan gayet memnunum bir problem yok bazı arkadaşlar dip ses sorunu yaşamış ama bende hiç yok açıkçası3-5 senedir steelseries arctis 1 wireless kullanıyorum artık eskidi yeni kulaklık almayı düşünüyorum arctis 1 wirelesstan bu kulaklığa geçsem beğenir miyim?
KUllandıkları anakartın ses kartıyla alakalı olabilir mi?arctis 1 wireless kumaş değil mi kanka X1 deri ped rahatsız etmesin uzun yıllar kumaş kullanmışsın çünkü
ses kalitesi,mikrofon kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum ben şuan gayet memnunum bir problem yok bazı arkadaşlar dip ses sorunu yaşamış ama bende hiç yok açıkçası
KUllandıkları anakartın ses kartıyla alakalı olabilir miarctis 1 wireless kumaş değil mi kanka X1 deri ped rahatsız etmesin uzun yıllar kumaş kullanmışsın çünkü
ses kalitesi,mikrofon kalitesi olarak daha iyi olduğunu düşünüyorum ben şuan gayet memnunum bir problem yok bazı arkadaşlar dip ses sorunu yaşamış ama bende hiç yok açıkçası
hiçbir fikrim yok ben çok memnunum sorun yaşamadım dahaKUllandıkları anakartın ses kartıyla alakalı olabilir mi?
KUllandıkları anakartın ses kartıyla alakalı olabilir mi