İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Yük altında eziliyor bayağı.
Nasıl çözerim bilmiyorum. Pc ile alakalı olabilir mi? SSD'im çok kalitesiz normal Windows masaüstünde bile sıkıntı yaşıyorum. İndirmelerde ortalama 24mb oluyor. Oyunlar falan hızlı iniyor.

Kaç mbps ile anlaştınız ve firma ismi nedir?
500 mbps di tarife kaldırdılar artık
türknet gibi sadece 1000 veriyor sabit fiyat 569 tl TURBONET firma ismi

1755352310871.webp

Nasıl çözerim bilmiyorum. Pc ile alakalı olabilir mi? SSD'im çok kalitesiz normal Windows masaüstünde bile sıkıntı yaşıyorum. İndirmelerde ortalama 24mb oluyor. Oyunlar falan hızlı iniyor.
Modemin ne bilmiyorum ama QoS ayarı yaparak çözebilirsin mesela ben11 mbps alıyorum QoS yaparak A alırken sen o hızda C alıyorsun QoS yaparsan kesinlikle düzelir. Modem arayüzünde var modem/modelini google'a yazıp yanına QoS ayarı yazarsan forumlarda, videolarda görürsün basit işlem zaten 2 dakikanı almaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablo yoksa imkanı yok alamazsın
Almaman için hiçbir sebep yok. Önemli olan cihazın desteklemesi eski tip cihazlar 1 gbps desteklemiyor.

500 mbps di tarife kaldırdılar artık
türknet gibi sadece 1000 veriyor sabit fiyat 569 tl TURBONET firma ismi

Alıntıyı görüntüle
500/500 ilk defa gördüm fiyatta muhteşem 1000/1000 olayından çok daha iyi vay be

Modemin ne bilmiyorum ama QoS ayarı yaparak çözebilirsin mesela ben11 mbps alıyorum QoS yaparak A alırken sen o hızda C alıyorsun QoS yaparsan kesinlikle düzelir. Modem arayüzünde var modem/modelini google'a yazıp yanına QoS ayarı yazarsan forumlarda, videolarda görürsün basit işlem zaten 2 dakikanı almaz.

Almaman için hiçbir sebep yok. Önemli olan cihazın desteklemesi eski tip cihazlar 1 gbps desteklemiyor.
Sağ ol bakacağım.

Bana söyler misin modemini ben bakayım düzgün ayar atayım sana.

Köy değil görsen muhteşem bir yer ama ilgilenmiyorlar işte naparsın...
H3600 V9 TTN.8N2_250108
Ben bulamadım başkaları da sormuş ama yanıt alamamış. Müşteri hizmetlerine sordum Bufferbloat'un ne olduğunu bilmiyor beklemeye aldı şu an.
Müşteri hizmetleri kayıt açtı. Onlara kalsa 2 ay yanıt bekleyeceğim. Döndüklerinde de yardımcı olacaklarını gram düşünmüyorum.

Son düzenleme:
BENİM İNTERNETİN VAZİYET :kedi::kekw:
1755353275500.webp

1755353294083.webp

Son düzenleme:
Geri