mmmmmmmmmmmmmmm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 474
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yük altında eziliyor bayağı.
Yük altında eziliyor bayağı.
Nasıl çözerim bilmiyorum. Pc ile alakalı olabilir mi? SSD'im çok kalitesiz normal Windows masaüstünde bile sıkıntı yaşıyorum. İndirmelerde ortalama 24mb oluyor. Oyunlar falan hızlı iniyor.Yük altında eziliyor bayağı.
500 mbps di tarife kaldırdılar artıkKaç mbps ile anlaştınız ve firma ismi nedir?
kablo yoksa imkanı yok alamazsınTel ne 621 mbps yerine minimum 850 ve üstü almanız lazım.
Modemin ne bilmiyorum ama QoS ayarı yaparak çözebilirsin mesela ben11 mbps alıyorum QoS yaparak A alırken sen o hızda C alıyorsun QoS yaparsan kesinlikle düzelir. Modem arayüzünde var modem/modelini google'a yazıp yanına QoS ayarı yazarsan forumlarda, videolarda görürsün basit işlem zaten 2 dakikanı almaz.Nasıl çözerim bilmiyorum. Pc ile alakalı olabilir mi? SSD'im çok kalitesiz normal Windows masaüstünde bile sıkıntı yaşıyorum. İndirmelerde ortalama 24mb oluyor. Oyunlar falan hızlı iniyor.
Almaman için hiçbir sebep yok. Önemli olan cihazın desteklemesi eski tip cihazlar 1 gbps desteklemiyor.kablo yoksa imkanı yok alamazsın
500/500 ilk defa gördüm fiyatta muhteşem 1000/1000 olayından çok daha iyi vay be500 mbps di tarife kaldırdılar artık
türknet gibi sadece 1000 veriyor sabit fiyat 569 tl TURBONET firma ismi
Alıntıyı görüntüle
Hacı sen köyde mi yaşıyon yıl olmuş 2025 11mbps neHadi herkes kaç mbps aldığını atsın. En düşük hızdan başlıyorum. Diğer foto da Waveform testi. Nasıl A aldın derseniz QoS sayesinde ehe.
Sağ ol bakacağım.Modemin ne bilmiyorum ama QoS ayarı yaparak çözebilirsin mesela ben11 mbps alıyorum QoS yaparak A alırken sen o hızda C alıyorsun QoS yaparsan kesinlikle düzelir. Modem arayüzünde var modem/modelini google'a yazıp yanına QoS ayarı yazarsan forumlarda, videolarda görürsün basit işlem zaten 2 dakikanı almaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Almaman için hiçbir sebep yok. Önemli olan cihazın desteklemesi eski tip cihazlar 1 gbps desteklemiyor.
Bana söyler misin modemini ben bakayım düzgün ayar atayım sana.Sağ ol bakacağım.
Köy değil görsen muhteşem bir yer ama ilgilenmiyorlar işte naparsın...Hacı sen köyde mi yaşıyon yıl olmuş 2025 11mbps ne
H3600 V9 TTN.8N2_250108Bana söyler misin modemini ben bakayım düzgün ayar atayım sana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Köy değil görsen muhteşem bir yer ama ilgilenmiyorlar işte naparsın...
NASA da falan mı çalışıyorsunuzEn az 25 ilde yaygın olması gereken hız buyken sadece birkaç ilde olması çok üzücü. Diğer operatörler downloadı verse bile upload veremiyor adam akıllı. Cidden internet konusunda da ülke çok kötü durumda lanet 3 operatör yüzünden
Alıntıyı görüntüle
Bende de aynı sorun var çok Ping oluyor o yüzden.Yük altında eziliyor bayağı.