Hikayeli oyun oynayamıyorum.

online oyun çok oynuyorsan gameplay odaklı oyunlar lazımdır büyük ihtimal Dying Light serisini oynamadıysan bence bi denemelisin. Cyberpunk 2077'yi oynarken çok eğlenmişimdir fakat sana önerim cyberpunk 2077 oynarken modlu oynamandır modsuz bi süre sonra sıkıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mod dediğimde çoğunlukla araba modu filan kursan iyi olabilir sıkıldığında araba sürersin çok eğlenceli oluyo
Yok kanka asıl gameplayi olmayan lazım bu arkadaşa. Twd yi 10 kere oynadım diyor.

Ben de online oyunları 2 saatten fazla oynayamıyorum. COD BO6, BF girip bir kaç el oynadıktan sonra anlamsız gelmeye başlıyor. Sürekli karşına çıkan adamı vur. Bütün maçlarda en iyisi sen olsanda değişen bir şey olmuyor. Yeni maç başlıyor. Oyun kültürünüz zayıfsa, dikkat süreniz kısaysa ve düşünmeyi sevmiyorsanız sadece online oyun oynamak kolay geliyor.

Şimdi sifu indirdim yarım saat oynadım sıkılmadımda ama çıktım. Beyond two souls da var pc de 10 dakika falan oynayabildim. Sabredip oyunu sonuna kadar oynayamıyoruum. RDR2 bile var 10 saatim var oynayamıyorum kütüphanem baya dolu mafia oyunları batman oyunları gta 5 rdr2 witcher 3 falan falan. Birde ps 5 alacaktım. almış olsaydım galiba yüzüne bile bakmazdım şuan.
Ben de senin gibiyim rdr2ye dünyanın en iyi oyunu diyorlar ama benim gözümde leş bir oyun gta5te 3 görev yapmamışımdır witcher 3 hiç sarmadı
Ama spider-man 2 remastered, ghost of tsushima deneyebilirsin onlar baya sardı beni

Siz hep aynı oda'da oturmaktan sıkılıyorsunuz. Çıkın dışarı, Park'a gidin, kızlar ile sohbet edin. Volleball oynayın. Parktaki aletler ile çalışın. Kan dolaşımınız yükselsin.

cs2 seçkin almani oneriyorum bu arada oyle bi konu acmissin onuda soyliyeyim biraz sansin olursa 5-6 dolarlik skin dusurebiliyorsun daha 2 hafta once 5.5 dolarlik skin dusurdum onu satip muzik kiti aldim bu da kisa bi bilgi olsun
ayni sekilde ne cikicagini gormekte insani mutlu etmiyor degil
alacağım param yok sadece. yan monitöre kablo almaya çalışıyorum şuan.

16.
online oyun çok oynuyorsan gameplay odaklı oyunlar lazımdır büyük ihtimal Dying Light serisini oynamadıysan bence bi denemelisin. Cyberpunk 2077'yi oynarken çok eğlenmişimdir fakat sana önerim cyberpunk 2077 oynarken modlu oynamandır modsuz bi süre sonra sıkıyo

mod dediğimde çoğunlukla araba modu filan kursan iyi olabilir sıkıldığında araba sürersin çok eğlenceli oluyo
cyberpunk alıp iade ettim sonra rdr2 aldım. dying light 1 saat oynadım neden bıraktığımı hatırlamıyıyorum.

Ben de senin gibiyim rdr2ye dünyanın en iyi oyunu diyorlar ama benim gözümde leş bir oyun gta5te 3 görev yapmamışımdır witcher 3 hiç sarmadı
Ama spider-man 2 remastered, ghost of tsushima deneyebilirsin onlar baya sardı beni
ghost of tsushima bitirdim inanılmaz iyi birşeydi. spiderman oynadım sıkmadı aslında ama sildim.
Siz hep aynı oda'da oturmaktan sıkılıyorsunuz. Çıkın dışarı, Park'a gidin, kızlar ile sohbet edin. Volleball oynayın. Parktaki aletler ile çalışın. Kan dolaşımınız yükselsin.
elim kırık malesefki :D

Şimdi sifu indirdim yarım saat oynadım sıkılmadımda ama çıktım. Beyond two souls da var pc de 10 dakika falan oynayabildim. Sabredip oyunu sonuna kadar oynayamıyoruum. RDR2 bile var 10 saatim var oynayamıyorum kütüphanem baya dolu mafia oyunları batman oyunları gta 5 rdr2 witcher 3 falan falan. Birde ps 5 alacaktım. almış olsaydım galiba yüzüne bile bakmazdım şuan.
Zorlama hocam oynama

ghost of tsushima 2 saat falan oynadım hep aynı şeyleri yapıyorum aynı vuruş stili yaklaştımı vur tek at falan ileride mi açılıyor ben mi anlamadım

dopamin bağımlılığı instagramda herşeyi kaydırarak o kadar hızlı içerik tüketiyorsunuz ki uzun soluklu oyunlara sabredemiyorsun direkt valorant gibi kazanınca anlık dopaminini yükseltecek oyunlara zaman ayırabiliyorsun kendine inanıp kararlı olmalısın

ghost of tsushima 2 saat falan oynadım hep aynı şeyleri yapıyorum aynı vuruş stili yaklaştımı vur tek at falan ileride mi açılıyor ben mi anlamadım
ben tam hatırlamıyorum ama ileride açılıyordu ya keşke unutup tekrar oynasam.

galiba gow 2018 ve ragnarok u tekrar oynayacağım.

Geri