furkaanisikk
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
ogm pro v2 mousem var Kaç Hz de kullanmalıyım FPS oyunları oynuyorum CS GO ve VALORANT
ogm pro v2 mousem var Kaç Hz de kullanmalıyım FPS oyunları oynuyorum CS GO ve VALORANT
intel 12400Fişlemcin ne
Direkt 8K da kullanınogm pro v2 mousem var Kaç Hz de kullanmalıyım FPS oyunları oynuyorum CS GO ve VALORANT
Direkt 8K da kullanın
8k abartu ve fpsi geçtim stabil olmaz en mantıklısı 4kDirekt 8K da kullanın
Kimden duyduysan unut bu dediğini.yok kullanamaz oyunlarda drop girer mouseu hareket ettirince 2000Hz yeterli 4000'i de dene fpsi çok düşürmezse 4k kullan
adam doğru söylüyor 12400 işlemci yetmezKimden duyduysan unut bu dediğini.
sadece işlemliyle alakalı bi durum mu ekran kartının bi önemi yok muadam doğru söylüyor 12400 işlemci yetmez
sadece işlemci. 8000hz mouse saniyede çok fazla sinyal gönderiyor işlemci yetişemeyince donma yapıyor perfonmas değil kullanım yapıyor. ne kadar yüksekse o kadar iyi 8k dene oyun oyna rahatsız etmiyorsa ona göre ayarlasadece işlemliyle alakalı bi durum mu ekran kartının bi önemi yok mu
8000Hz gerek var mı sizce 12400F değiştirmeli miyim 8000Hz de kullanmalı mıyımsadece işlemci. 8000hz mouse saniyede çok fazla sinyal gönderiyor işlemci yetişemeyince donma yapıyor perfonmas değil kullanım yapıyor