yusuf7878
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 888
Evet o yüzden önermiyoruz. Expo açılınca uyumsuzluk oluşuyor.expo açınca kafayı yiyo falan diye duymuştum o yüzden sanırım
Evet o yüzden önermiyoruz. Expo açılınca uyumsuzluk oluşuyor.expo açınca kafayı yiyo falan diye duymuştum o yüzden sanırım
Yusuf hocam çok saolun valla bilgilendirmeniz çok başarılı gerçekten tebrik ederim sizi öncelikle. Lakin nzxt psu düşünmüyorum. Ben redditte falanda takılıyorum aynı zamanda. Oradaki yabancıların konularında da bolca sohbetim oldu. Nzxt psu'lar şu sıra redditte gömülüyor. Fsp ise marka olarak zaten epey güven veriyor bana. Zaten 2 ayrı sistem oluşturdum. Birisi asus temalı pahalı sistem. Diğeri daha bütçe dostu bir sistem. Bütçe dostu olanı önerdi burdaki herkes. Ben de sanırım oradaki parçaları alacam gibi. Fsp psu eğer fiyatından ötürü kötü diyorsanız problem değil. Lakin kalite olarak kötü diyorsanız başka bir formül bulabilirim. 2. sorum da şu , diğer bileşenleri iyi seçmiş miyim ?PSU pahalı sayılır. Kaliteli fakat pahalı. NZXT C1000 hem daha ucuz hemde daha iyi sayılır.
https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c1000-gold-pa-0g2bb-eu-1000-w-fiyati,795008350.html
Ripple değerleri:
FSP 1200w:
Alıntıyı görüntüle
NZXT 1000w:
Alıntıyı görüntüle
Ripple değerlerinde daha başarılı.
Regulasyon:
FSP 1200w:
Alıntıyı görüntüle
NZXT 1000w:
Alıntıyı görüntüle
12v 0.9 %
5v 0.3 %
3.3v 0.4 %
Hold up:
FSP:
Alıntıyı görüntüle
nzxt:
Alıntıyı görüntüle
5.5ms ile daha iyi nzxt.
Daha önce yardım ettiğim kişilerde RAM kaynaklı sorunlar çıkmıştı. O RAM’lerin modeli Patriot Viper’dı, bu yüzden artık bu modeli önermiyoruz; ben de bu sorunlarla karşılaştıktan sonra önermeyi bıraktım.geçen haftalarda herkes önerirken bi anda buna dönülmesi sürü psikolojisi bence tamamen.Nesi kronik sorunlu yazan yok ben anlayamadım gerçekten sizleri.
ben aktif kullanıyorum expo açık sorunlar yaşıyorum ufaktan ama onla alakalı mı nasıl anlayabilirim ?Daha önce yardım ettiğim kişilerde RAM kaynaklı sorunlar çıkmıştı. O RAM’lerin modeli Patriot Viper’dı, bu yüzden artık bu modeli önermiyoruz; ben de bu sorunlarla karşılaştıktan sonra önermeyi bıraktım.
Memtest86 testi yapabilirsin. Error verirse yüksek ihtimalle ramden kaynaklı.ben aktif kullanıyorum expo açık sorunlar yaşıyorum ufaktan ama onla alakalı mı nasıl anlayabilirim ?
Öbür bileşenler hakkında bilgim yok hocam. PSU güzel. Fakat fiyattan kaybediyor.Yusuf hocam çok saolun valla bilgilendirmeniz çok başarılı gerçekten tebrik ederim sizi öncelikle. Lakin nzxt psu düşünmüyorum. Ben redditte falanda takılıyorum aynı zamanda. Oradaki yabancıların konularında da bolca sohbetim oldu. Nzxt psu'lar şu sıra redditte gömülüyor. Fsp ise marka olarak zaten epey güven veriyor bana. Zaten 2 ayrı sistem oluşturdum. Birisi asus temalı pahalı sistem. Diğeri daha bütçe dostu bir sistem. Bütçe dostu olanı önerdi burdaki herkes. Ben de sanırım oradaki parçaları alacam gibi. Fsp psu eğer fiyatından ötürü kötü diyorsanız problem değil. Lakin kalite olarak kötü diyorsanız başka bir formül bulabilirim. 2. sorum da şu , diğer bileşenleri iyi seçmiş miyim ?
Çok teşekkür ederim. Psu evet bir tık pahalı ama kaliteli olsun istedim. Ama o psu'nun tek beğenmediğim yanı Atx 3.0 olması. Atx 3.1 olsaymış tadından yenmezmiş. Öbür sistemdeki 13 bin liralık asus ATX 3.1 mesela.Memtest86 testi yapabilirsin. Error verirse yüksek ihtimalle ramden kaynaklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öbür bileşenler hakkında bilgim yok hocam. PSU güzel. Fakat fiyattan kaybediyor.
ATX 3.1 ekran kartı güç girişiyle ilgili değil, o kısım PCIe 5.1 standardına giriyor. ATX 3.1’in amacı, ekran kartlarının özellikle yeni nesilde çok yüksek spike atsmasından dolayı. Bu yüzden güç kaynaklarında regülasyonlar sıkılaştırıldı ve iç bileşenlerde değişiklik yapıldı. Yani takma konusunda sorun yaşamazsın.Çok teşekkür ederim. Psu evet bir tık pahalı ama kaliteli olsun istedim. Ama o psu'nun tek beğenmediğim yanı Atx 3.0 olması. Atx 3.1 olsaymış tadından yenmezmiş. Öbür sistemdeki 13 bin liralık asus ATX 3.1 mesela.
Yani aslında fark yok lakin olur da ekran kartını tam oturtamam diye korkuyorum fsp alırsam.
Ha onu bilmiyordum hocam ben saolun. Benim demek istediğim psu'da 12V-2X6 girişi olsun istiyordum. Fsp olanda 12vhpwr girişi var galiba.ATX 3.1 ekran kartı güç girişiyle ilgili değil, o kısım PCIe 5.1 standardına giriyor. ATX 3.1’in amacı, ekran kartlarının özellikle yeni nesilde çok yüksek spike atsmasından dolayı. Bu yüzden güç kaynaklarında regülasyonlar sıkılaştırıldı ve iç bileşenlerde değişiklik yapıldı. Yani takma konusunda sorun yaşamazsın.
bu memtest86 ne kadar uzun sürüyor bilginiz var mı acaba flasha yazdım amaMemtest86 testi yapabilirsin. Error verirse yüksek ihtimalle ramden kaynaklı.
Öbür bileşenler hakkında bilgim yok hocam. PSU güzel. Fakat fiyattan kaybediyor.
Ha onu bilmiyordum hocam ben saolun. Benim demek istediğim psu'da 12V-2X6 girişi olsun istiyordum. Fsp olanda 12vhpwr girişi var galiba.
Ram'in miktarına bağlı. Ne kadar çok GB varsa o kadar uzun sürer.bu memtest86 ne kadar uzun sürüyor bilginiz var mı acaba flasha yazdım ama
6 7 saat sürmüş adamın videoda korkunç bir uzunluk bu
Emin misiniz şurdan alacaktım ? https://www.n11.com/urun/fsp-hydro-...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel
Bu linkteki Gen5 içeriyor. Sizin attığınız linkteki modelde Gen5 yok.
Ram'in miktarına bağlı. Ne kadar çok GB varsa o kadar uzun sürer.
Evet bunda var. Konunun başındaki linktekinde yok.Emin misiniz şurdan alacaktım ? https://www.n11.com/urun/fsp-hydro-...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel