RTX 4070 Satıp RX 7800XT Alınır mı?

Yolladım kaç gün oldu daha cevap verecekler.Onlar dolandırıcılıkla insanları mağdur etmeyi çok severler.Şikayet etsen mal 2.el mevzu yine bana patlayacak.İade para vs ilk sahibide ben değilim uğraş dur.
2. el ürünse %90 satan kişi sıkıntılı olduğunu biliyordu :D. Bu hafta yanıt verirler büyük ihtimalle.

Yani Furmarkta 10 dk'da 73-74 gezdi.Hotspot ise 85 leri buldu.MSİ ile power limit en alta çekince FPS düşüyor fakat takılmada 1 tık daha azalıyor.yani sorun büyük ihtimal ekran kartında diye düşünüyorum.Ve ekran kartını başka kasada denedim mevzu yine aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende ondan korkuyorum ya.Yani Furmarkta 10 dk'da 73-74 gezdi.Hotspot ise 85 leri buldu.MSİ ile power limit en alta çekince FPS düşüyor fakat takılmada 1 tık daha azalıyor.yani sorun büyük ihtimal ekran kartında diye düşünüyorum.Ve ekran kartını başka kasada denedim mevzu yine aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabiikide.Ryzen 7 7700 işlemcimin dahili GPU'su ile test ettim.FPS tabiiki 10 larda 20lerde ama kessinlikle shutter olmadı.Garantiye yolladım sorun yok deyip geri gönderdiler.Şikayet olayıylada uğraşmak istemiyorum.İşte bi arada bir derede kaldım.Halbu li smooth option ve dlss olayınıda çok sevmiştim.Ama işte o takılma NVİDİA'dan soğuttu ve tekrar AMD'ye dönme fikri geldi aklıma.Çünkü RX 6700XT ile test ettim takılmalarımın gittiğini gördüm.
Termal değerlerin iyi. Sen sorunu her oyunda yaşıyor musun?

Termal değerlerin iyi. Sen sorunu her oyunda yaşıyor musun?
Hocam her oyunda değil ki mevzu.Bu arada evet.Kimi oyunda anında shutter alıyorum kimi oyunda 50 dakika sonra.Ben ekran kartımı Spiderman 2 oyununa göre seçim yapıyorum yani öyle test ediyorum.Çünkü bir sahne var orada hep takılıyor.Yani oradan anlıyorum ekran kartının bir nebze nasıl oludğunu.Size videoda atayım ne demek istediğimi anlarsınız.

RTX 4070:https://streamable.com/uoe3x0 Bunlarıda yolladım onlara daha cevap gelmedi.Ekran kartı elime ulaştı zaten.

RX 6700XT:https://streamable.com/u00x7p

Hocam her oyunda değil ki mevzu.Bu arada evet.Kimi oyunda anında shutter alıyorum kimi oyunda 50 dakika sonra.Ben ekran kartımı Spiderman 2 oyununa göre seçim yapıyorum yani öyle test ediyorum.Çünkü bir sahne var orada hep takılıyor.Yani oradan anlıyorum ekran kartının bir nebze nasıl oludğunu.Size videoda atayım ne demek istediğimi anlarsınız.

RTX 4070:https://streamable.com/uoe3x0 Bunlarıda yolladım onlara daha cevap gelmedi.Ekran kartı elime ulaştı zaten.

RX 6700XT:https://streamable.com/u00x7p
Yukarıda da söyledim. Tek oyunu baz alıp bu kart sorunludur demek ne kadar doğru? Öncelikle AMD'nin ve Nvidia'nın yer yer birbirinden iyi olduğu oyunlar var. Konuyu açarken ben spider-man oyununda hata yaşıyorum demeniz lazım. Oyunun sürümü, kullandığınız sürücü vs. gibi etkenler üst üste geldiği zaman bir oyunda problem yaşamanız o kartı sorunlu mu yapar? Peki AMD geçtiniz, başka bir oyun oynamaya başladınız ve o oyun AMD'de sorunlu çalışıyor diye Nvidia kart mı arayacaksınız? Videoyu izledim bu arada. Bu konuya son mesajım bu arada. Burası çıkmaz sokak ve benim için vakit kaybı. İyi forumlar.

Son düzenleme:
5070 veya 9070 altından bir ürün alınmaz.

RTX 4070 1 Click OC 2X 12 GB ekran kartı.
AMD Ryzen 7 7700 3.80GHz işlemci.
XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 AX5U6400C3216g-dclarbk DDR5 RAM.
TUF Gaming VG27AQ.
WD Black SN850 1 TB NVMe SSD.
Snowman kule tipi fan kullanıyorum 100TL'lik termal macun ile.
Pro B650M-P anakart.
MSI MAG A650bnl 650W 80 Plus Bronze güç kaynağı.

Öncelikle selam dostlar,

Arkadaşlar ben 2.el Galax RTX 4070 almıştım, 2 ay önce. Ve sistemimde takılmalar oluyordu ve bu sorunu çözene kadar çok zarar ettim. Yok RAM'de dediler, yok Power'de dediler. Ama sorun ne yazık ki ekran kartımda çıktı gibi. Garantiye yollamıştım fakat sorun yok deyip geri gönderdi, Gaming gen.

Neden ekran kartına sorunlu dersenizde? Ben RX 6700XT ile oyunu denedim RTX 4070 kadar takılma olmuyordu hatta FPS sabitlenyince ve ayar çekince RX 6700XT'de takılmalar tamamen gitti. Ya ekran kartında sıkıntı ya da AMD+NVIDIA kombinasyonu kurbanına gittim. Tamam çoğu kişi böyle kombinasyonlar yapar fakat bazıları şanssız çıkar ve bende o şanssız insanlardanım.

Bu arada bunu deneyin ya şunu deneyin demeyin. Çünkü aklınıza gelecek her türlü şeyi yaptım. Sadece RTX 4070'den güçlü bir ekran kartı istiyorum bütçeme göre ve sizlere link gönderdim. Bilen kişiler yardımcı olsun seçiminiz kessinlikle AMD olsun hocalar.

Bütçe maksimum: 18000-2000

Ben bu ekran kartını 16000 civarına satılığa koydum ve bu aralar alıcısı çıkacak. Sizce bunu sattıktan sonra nasıl bir hamle yapmalıyım?

1.düşündüğüm ekran kartı:https://www.vatanbilgisayar.com/asu...-xt-oc-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti.html [Vatan App'e özel 18000]

2.düşündüğüm ekran kartı:https://www.sahibinden.com/ilan/iki...pphire-rx-7800-xt-nitro-plus-1252937901/detay

9060XT güncel fakat karşılaştırmalara baktım RX 7800XT'den daha güçsüz garip.
7800xt kullanıcısı olarak bütceniz varsa yeni nesil oyunlar için 9000 serisi ve 5000 serisi kartlar alın sorun micro stutter gibi bişeyse her oyunda var o çözümü yok tamamen optimizasyon ile alakalı bi mevzu spiderman2 nin optimizasyonu iyi değil diye biliyorum o yüzden daha fazla AAA oyunda test edin ve ona göre hareket edin

Not: 7800xt üzmez ama yeni nesil oyunların bazıları rt zorunlu halde geliyor o yüzden rt performansı iyi olan kartlar daha iyi olur hemde fsr4 dlss4 fln kullanırsınız

Yukarıda da söyledim. Tek oyunu baz alıp bu kart sorunludur demek ne kadar doğru? Öncelikle AMD'nin ve Nvidia'nın yer yer birbirinden iyi olduğu oyunlar var. Konuyu açarken ben spider-man oyununda hata yaşıyorum demeniz lazım. Oyunun sürümü, kullandığınız sürücü vs. gibi etkenler üst üste geldiği zaman bir oyunda problem yaşamanız o kartı sorunlu mu yapar? Peki AMD geçtiniz, başka bir oyun oynamaya başladınız ve o oyun AMD'de sorunlu çalışıyor diye Nvidia kart mı arayacaksınız? Videoyu izledim bu arada. Bu konuya son mesajım bu arada burası çıkmaz sokak ve benim için vakit kaybı iyi for

7800xt kullanıcısı olarak bütceniz varsa yeni nesil oyunlar için 9000 serisi ve 5000 serisi kartlar alın sorun micro stutter gibi bişeyse her oyunda var o çözümü yok tamamen optimizasyon ile alakalı bi mevzu spiderman2 nin optimizasyonu iyi değil diye biliyorum o yüzden daha fazla AAA oyunda test edin ve ona göre hareket edin

Not: 7800xt üzmez ama yeni nesil oyunların bazıları rt zorunlu halde geliyor o yüzden rt performansı iyi olan kartlar daha iyi olur hemde fsr4 dlss4 fln kullanırsınız
Yani rx 9060xt mi alın diyorsunuz? 5000 serisi alabilirlim fakat 5060 8 gb'lere güç yeter.O da olmaz 2k kullanıyorum.

Aynı sorundan 3 kez servise yollayın THH ile değişim kararı çıkartırsınız. Para iadesini kabul etmeyin.
4070'den 7800XT gecmek pek mantikli degil. 9000 serisi olabilir ama ben biraz sabredip 4070 icin THH e giderdim.

Aynı sorundan 3 kez servise yollayın THH ile değişim kararı çıkartırsınız. Para iadesini kabul etmeyin.
4070'den 7800XT gecmek pek mantikli degil. 9000 serisi olabilir ama ben biraz sabredip 4070 icin THH e giderdim.
Gmail'den yazdım şimdi onlara.17:00' a kadar cevap gelmez ise şikayet edeceğimi vs söyledim.Yarında adam 4070'i 16000'e almaya gelecek.Büyük ihtimal satacağım.Gmail'den cevap gelir ise bahane uyduracağım.Gelmez ise satıp 9060xt alacağım gibi gözüküyor sanki.Vatanda 20000'den 18000'e düşmüş.

Aynen kankam. Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu zaten.

Aynen kankam. Halamın bıyıkları olsa amcam olurdu zaten.

Cocukca mesajlarin anlami yok, buyu biraz.

1755467049438.webp

1755467062170.webp

Geri